Search

Xtra Baits

View as Grid List
Sort by
Display per page

MIX 3 - XTRA BAITS 1kg

Mješavina tri vrste kuhanog i vakumiranog sjemenja. Pšenice, kukuruza i konoplje bez dodataka aroma i boja. Proizvedeno od biranih sorti žitarica.
17,00 kn

PŠENICA XTRA BAITS 1kg

Kuhano vakumirano zrno pšenice bez dodataka aroma i boja. Odlikuje se izuzetno krupnim i kompaktnim zrnom, pripreman od biranih sorti kukuruza.
13,00 kn

XTRA BAIT 1kg - ABLETTES

17,00 kn

XTRA BAIT 1kg - CRAZY CARP JAGODA

Hrana za lov šarana, ugodne arome jagode i crvene boje. Pakirana u vrećice od 1kg.
15,50 kn

XTRA BAIT 1kg - CRAZY CARP VANILIJA

Hrana za lov šarana, ugodne arome vanilije i žute boje. Pakirana u vrećice od 1kg.
13,50 kn

XTRA BAIT 1kg GOLDEN BREAM DEVERIKA

Hrana namjenjena za lov deverike na rijekama i jezerima, žućkaste je boje i mješavina arome cimeta, karamele sa dodatkom rogača i još nekih sastojaka. Nešto je lakša i u vodi se čestice lagano izdižu prema površini. Pakirana u vrećice od 1kg.
13,50 kn

XTRA BAIT 1kg GROS GARDONS ŽUTOOKA

Hrana namjenjena za lov krupne žutooke na rijekama i jezerima, smeđe je boje a mješavina začinskih aroma kurkuma,korijander i sl. neodoljivo privlače žutooku. Pakirana u vrećice od 1kg.
13,50 kn

XTRA BAIT Hrana 1kg - AMUR

Hrana namjenjena isključivo za lov Amura. Ugodna aroma Anisa i svijetlo zelene boje. Naknadno obogaćena zelenim 6mm peletima biljnog sastava.
16,00 kn

Xtra Baits Aditiv 250g

Praškasti koncentrat dodaje se u prihranu kako bi se dodatno povećala njezina atraktivnost. Dozira se 250g na 3-5kg suhe prihrane.
20,00 kn

XTRA BAITS CARP FAMILY 2,5kg

Prihrana za šarana i srodne vrste(Amur, Babuška…) namjenjena za lov na stajaćim vodama(jezera) Pakirano 2,5kg s time da 0,5 kg dajemo gratis.
28,00 kn

Xtra Baits Feeder Fruit-Mussel 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Mješavina arome VOĆE-ŠKOLJKA (FRUIT-MUSSEL). Pakirana u vrećice od 1kg
14,00 kn

Xtra Baits Feeder Spicy Saussage 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Ugodna aroma LJUTE KOBASICE (SPICY SAUSSAGE). Pakirana u vrećice od 1kg
14,00 kn

Xtra Baits Feeder Strawberry-Fish 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Mješavina aroma JAGODA-RIBA (STRAWBERRY-FISH). Pakirana u vrećice od 1kg
14,00 kn

Xtra Baits Feeder Sweet Spice 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Ugodna aroma SLATKOG ZAČINA (SWEET SPICE). Pakirana u vrećice od 1kg
14,00 kn

Xtra Baits Konoplja 1kg - MLJEVENA - PRŽENA

17,00 kn

XTRA BAITS Kukuruz Vakumirani 1kg

Kuhani vakumirani kukuruz sa dodatkom arome školjke i sladila. Odlikuje se izuzetno krupnim i kompaktnim zrnom, pripreman od biranih sorti kukuruza. DVOSTRUKO VIŠE AROME
13,00 kn

Xtra Baits Plovak Carper

14,50 kn

XTRA BAITS RIVER 2,5kg

Prihrana za ribe koje žive u rijekama kao što su Mrena, Deverika, Žutooka i ostalo. Teža je i bolje veže (ljepi) od ostalih hrana. Pakirana u Vrećice 2,5kg s tim da 0,5kg dajemo gratis
28,00 kn

Xtra Baits Sirup 500ml

Gusti tekući koncentrat. Može se upotrebljavati kao aditiv u pripremi prihrane, ali se odlično pokazao i kao dip ili booster za boile i sl. NE OTAPA PVA.
27,00 kn

Xtra Baits Sojino Brašno 1 kg

Fino mljeveno odmašćeno sojino brašno. Nezaobilazan dodatak u proizvodnji boila, ali također i odličan dodatak u svakoj prihrani za većinu naših riba.
16,00 kn

Xtra Baits Starlight Plovak

Xtra Baits Starlight Plovak klizni sa mogućnosti stavljanja starlete.
12,00 kn

XTRA BAITS SUPER 3000 MIX - 3kg

Prihrana za razne vrste riba pogodna za ribolov kako na stajaćim tako i na tekućim vodama(UNIVERZAL) Pakirano u vrećice od 3kg. (VRHUNSKA CIJENA uz zadržan visoki standard kvalitete)
26,00 kn

Xtra Baits Target Boile 1kg 16mm

Xtra Baits TARGET boila - najvažniji aspekt boile je taj da je PRIPREMLJENA PARENJEM, a ne kuhanjem. Upravo tim načinom pripreme osiguravamo zadržavanje visoke kakvoće proteina, vitamina, minerala i aroma koje su glavni sastojci ovih boila. Boile su vrlo probavljive kod šarana, te brzo nakon hranjenja stvaraju osjećaj gladi i potiču šarane na ponovno hranjenje.
26,00 kn

Xtra Baits Target Pelete 6 mm 1 kg

18,50 kn
Filters
Sort
display