English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Avid BENCHMARK LEVELTECH Ležaljke

Manufacturer: Avid Carp
SKU: 23674
Manufacturer part number: A0440017
€404.90
€283.43

-Sustav nogu LevelTech (patent u postupku)
-Nožni mehanizam jednim dodirom olakšava izravnavanje vašeg kreveta
-Stepenasta unutarnja noga eliminira klizanje
-2x libele ugrađene za bacanje šarki
-Sustav lumbalne potpore
-Madrac od memorijske pjene od flisa od 50 mm
-Pojačana potpora okvira za snagu i dugovječnost bez premca
-Okretne noge od blata za čvrsto pozicioniranje
-X Model ima 4 noge za veću podršku i snagu
-Ojačani materijal u područjima oko točaka šarki za eliminaciju trošenja
-Standardni model Otvorene dimenzije (cm) 38-48 x 80 x 200
-Standardna težina modela - 13 kg
-X Model Težina 16,4 kg
Availability: 1 in stock
+ -

Naziv Benchmark sinonim je za najluksuznije i vrhunske Ležaljke na tržištu. Madrac od memorijske pjene koji se nalazi na svim proizvodima u asortimanu vrhunska je udobnost uz obalu, čineći vaše vrijeme na obali užitkom.
Naš najnoviji dizajn LevelTech pruža maksimalnu stabilnost i snagu bez obzira na teren. Možete se sretno odmarati na ravnom, stabilnom i sigurnom krevetu, pružajući vam najbolji san uz obalu koji ste ikada imali.
Udobnost doista može biti razlika između ugodne i naporne sesije. Nije bilo kompromisa kada su u pitanju korištene komponente i pažnja posvećena detaljima sa svim Benchmark LevelTech proizvodima.
Svi modeli u asortimanu LevelTech imaju naš revolucionarni sustav nogu LevelTech (patent u postupku). Ovaj sustav je prvi te vrste i ima stepenastu stazu na unutarnjoj nozi. Sustav ekscentra na vanjskom dijelu noge koristi zakretnu polugu s dizajnom dvostrukih zuba koja se, kada je uključena, sigurno uvlači u tračnicu na unutarnjoj nozi. Cam također nema pokretnih dijelova. Umjesto upotrebe tradicionalnog opružnog sustava za uključivanje brijega, LevelTech sustav koristi suprotne magnete za uključivanje zuba u gusjenicu, što čini dugotrajniji, robusniji sustav bez održavanja.
Asortiman Benchmark LevelTech također ima libele ugrađene u 2 šarke za izbacivanje na vrhu okvira, čineći izravnavanje vašeg kreveta mnogo lakšim zadatkom i osiguravajući da je vaša težina ravnomjerno raspoređena po madracu tijekom spavanja i pomaže u oslobađanju točaka pritiska.
Svi modeli u asortimanu imaju naš sustav lumbalne potpore, koji u kombinaciji s 50 mm madracem od memorijske pjene nudi nenadmašnu udobnost i potporu, čak i pri najduljim treninzima.

Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*