English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Browning

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Browning Groundbait No. 1 1kg

Najsvestranija hrana u Champion's liniji proizvoda. Može se koristiti kao bazni mix sa svim drugim Browning hranama. Ova prihrana je ima izraženija vezivna svojstva pogodna za ribolov na većim udaljenostima, prilikom ulaska u vodu No. 1 ima eksplozivni efekt koji brzo rastvara prihranu i stvara tepih hranjivih čestica koje imaju sposobnost zadržavanja ribe duži vremenski period. Ovu mješavinu godinama uspješno koristi tim Browning, što je dokaz njezine kvalitete. Tamna boja dolazi isključivo od korištenja prirodnog brašna. Veličina zrna: srednje – fino.
€4.00

Browning Groundbait M7 1kg

Legendarna Nizozemska Feeder prihrana koja se koristi na jezerima i rijekama. U mirnim vodama M7 se natapa jedan sat prije ribolova i propušta kroz sito srednje veličine da bi zadržala eksplozivnost. Za rijeke M7 bi se trebala natopiti večer prije ribolova da bi se osiguralo da hrana potone te da voda ne odnese čestice. Ponovo je potrebno malo namočiti te propustiti kroz sito srednje veličine. Sa M7 čak i mala količina te prihrane može zadržati velike grupe riba na duži period. Prihrana je zasitna te je slatkastog mirisa i okusa. Veličina zrna - velika.
€4.00

Browning Groundbait River 1kg

Prihrana koja ima snažna vezivna svojstva te dugotrajan učinak, pogodna sa veliku bijelu ribu. Prihrana savršena za velike rijeke. Prihranu je moguće koristiti sa velikom količinom partikla. Unikatan mix aroma koji privlači ribu vrlo brzo te sa velikih udaljenosti. Veličina zrna - srednja.
€4.00

Browning Groundbait Etang 1kg

Ova odlična prihrana napravljena je da bi privukla velike ribe u jezerima ili sporo tekućim vodama. Visok postotak sjemenki konoplje te brašna visoke kvalitete privlače ribu čak i sa velikih udaljenosti. Veličina zrna - fino .
€4.00

Browning Groundbait Big Fish 1kg

Teška svijetlo žuta prihrana koju možete koristiti za ribolov deverike, linjaka ili šarana. Snažna vezivna svojstva te dugotrajnost osiguravaju da možete u mix sa ovom hranom staviti velike količine partikla, kastera, crva. Slatkast miris badema, vanilije i marcipana jednostavno je neodoljiv za velike vrste. Big Fish je pogodno koristiti na velikim rijekama ili jezerima. Veličina zrna - velika.
€4.00

Browning Groundbait Black Magic 1kg

Prihrana napravljena i za najteže uvjete. Tamna, gotovo crna boja odličan je izbor za ribolov na čistim vodama. Posebna boja čini Black Magic savršenim izborom za jezera ili rijeke te vodi ribu direktno na hranilište na kojem se zadržava duže vrijeme. Black magic prihrana posebno je zanimljiva crvenperkama ali isto tako na hranilište privlači i ostalu bijelu ribu. Veličina zrna - srednja.
€4.00