English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Sonari Sonde

Sonari Sonde

Sonde za sonare - razni modeli i jačine. 

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Navico Sonda Active Imaging 3-IN-1 Transducer

3-IN-1 sonda Active Imaging: Active Imaging 3-IN-1 kombinira novi Active Imaging sonar za skeniranje s tradicionalnim srednjim / visokim CHIRP sonarnim elementom za jednostavnu instalaciju jedne sonde. 7,6 m (25 ft) kabel s 9-pinskim konektorom.
-Ključne značajke
-Pročišćeniji detalji i bolji domet od bilo koje druge tehnologije snimanja -3-u-1 pretvarač za aktivno slikanje s Lowrance CHIRP, SideScan i DownScan
-Lakša identifikacija cilja pomoću FishReveal ™ Smart Target View
-Podržava srednje i visoke CHIRP (83 / 200kHz) + 455 / 800kHz frekvencije
-Kompatibilan sa zaslonima Simrad NSS evo3 i GO
-Detalji o proizvodu
-Pogledajte strukturu i pokrijte novom razinom pročišćenih detalja i u rasponu koji nema premca bilo koje druge tehnologije za obradu slika s Active Solution ™ 3-u-1 sonarom koji sadrži CHIRP, SideScan i -DownScan s FishReveal ™. Jasnoća na visokoj razini, razdvajanje ciljeva i detalji u aktivnom slikanju pomoći će vam da pronađete više riba olakšavajući brzo prepoznavanje struktura koje drže ribu poput kamena, drveća, korovskog sloja, jarka i otpada - sve na većoj udaljenosti od tvog čamca. Iskoristite najbolje CHIRP sonar i DownScan na jednom zaslonu s ekskluzivnim prikazom FishReveal ™ Smart Target koji vam pomaže da lako prepoznate ribu iz strukture i pokrivača na visoko detaljnim DownScan slikama.
€452.49

Humminbird XHS 9 HDSI 180 T sonda Za Sonare


-Kvalitetna sonda za sonare
-Dual HD / Side Imaging - frekvencije 83/200/455/800 kHz - temperatura
€348.30 €387.00