Search

VDE

View as Grid List
Sort by
Display per page

VDE - ADITIV 250g - 2583

14,00 kn

VDE DS Feeder

Ova prihrana, Dutch Special Feeder, je izrađena od finijih komponenti koje su dosta ljepljive pa je s njom moguće loviti feeder-tehnikom i u dubljim ili tekućim vodama. Ako se namoči tako da je smjesa relativno suha onda se ona odmah otvara u dodiru sa vodom što je dobro za pliće vode. Za sve vrste riba i sva godišnja doba. Pakiranje od 1 kg.
31,00 kn

VDE Feeder Deverika


Prihrana svjetlije boje za ljeto i zimu.
Fine je konstrukcije te se vrlo brzo otvara u vodi te tako brzo privlači deverike i bijelu ribu dna.
Idealna je za tekuće vode. Pakiranje od 1 kg.
25,00 kn

VDE Feeder Turbo +

Gotova smjesa za ribolov hranilicama žutooka i deverike. Ovo je bazna smjesa za razne kombinacije. Pogodna je za jezera, kanale i rijeke. Crna je boje pa je pogodna za hladnije mjesece ili težak ribolov. Pakiranje od 1 kg.
25,00 kn

VDE Metod Mix Europa 2 kg

Ova je hrana razvijena specijalno za ribolov hranilicama. Sadrži riblje brašno i mljevene pelete. Vrlo je bogata proteinima pa je pogodna za lov velikih riba. Pakiranje od 2 kg.
60,00 kn

VDE - SUPERCARP Hrana 1kg

Van Den Eyde SUPERCARP Jagoda Jedna od najboljih hrana za otvaranje šaranske sezone na tržištu. Sadrži mnogo stimulansa apetita na bazi amino- kiselina, koje u riba razvijaju jak osjećaj gladi. Supercarp je dosta grube granulacije, i potrebno ga je polako i temeljito razmočiti. Može se miješati sa drugim hranama. Miješamo u pauzama od 15 minuta, pasiramo da dobijemo ravnomjernu pastoznu masu. Po želji dodajemo kukuruz, žive mamce ili karp palete. Crvene je boje. Aroma jagode. Pakiranje od 1 kg.
25,00 kn

VDE ABLETTES ŽUTI 1 kg

Hrana za primamljivanje kedera. Ultra lagane je strukture pa s time privlači ribe u mirisni, žuti oblak bez da ih nahrani. Ova prihrana stvara gusti oblak u vodi koji dugo ostaje na površini vode. Pakiranje od 1 kg.
25,00 kn

VDE Active Feeder 1 kg

Idealna je hrana za lagano tekuće vode, prvenstveno za ribolov feeder tehnikom. Otvara se čim dotakne dno vode. Pakiranje od 1 kg.
25,00 kn

VDE BIG FISH Hrana 1kg

28,00 kn

VDE CATCH Hrana 1 kg

25,00 kn

VDE GOLD PRO BREAM 1 kg

25,00 kn

VDE HI-PRO CARP ŽUTI 1 KG

25,00 kn

VDE ROACH (ŽUTOOKA) 1kg

25,00 kn

VDE SECRET CLASSIC 1 kg

25,00 kn
Filters
Sort
display