English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Radical

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Radical Pineapple Zombie Boilie 1 kg

Svi znaju poznatu boilu od ananasa! Ananas Zombi godinama je ostao nepromijenjen u svom receptu. Zašto? Jednostavno zato što hvata nevjerojatno dobro i nema razloga išta mijenjati u vezi s ovim mamcem. Ali što čini Ananas zombija tako posebnim? Sve se radi o pravim komadima voća u ovoj boili. Slatkoća je toliko jaka i jedinstveno kremastog okusa da šaran poludi. Ali ne samo da obrađeni komadići voća daju Ananasovom zombiju nevjerojatnu učinkovitost. Štoviše, uopće nisu korišteni umjetni zaslađivači, već se prerađivao slatki voćni nektar. Sve to čini ovaj mamac pravim oružjem. Kako bi još više usavršio koncept mamca, Pineapple Zombie je žute boje. Žuta je desetljećima bila ogromna privlačnost za šarana. Zašto je to tako, još nije jasno, ali čini ovu boilu sigurnom okladom s velikim potencijalom za trajna sjećanja. Bilo za dugotrajno hranilište ili trenutnu upotrebu, Pineapple Zombie radi. Njegova uporaba u toplim mjesecima zajedno s tigrovim orasima pokazala se stvarno nenadmašnom kombinacijom. Ali i zimi ova boila djeluje jako dobro, jer sadrži puno vodotopivih komponenti, a također izvrsno djeluje na niskim temperaturama vode. Pravi univerzalac!
€11.70

Radical Monster Crab Boilie 1 kg

Ova boila pruža dvostruko iskušenje za šarane! Aroma Monster Crab u kombinaciji s jedinstvenom teksturom privući će i najopreznije velike šarane. To su dokazali naši timski ribolovci tijekom testiranja. Otvorena tekstura osigurava brzu difuziju atraktivnih sastojaka. Mješavina također osigurava potrebnu stabilnost boile čak i uz dulje korištenje. Ova kombinacija različitih brašna u kombinaciji s mirisom Monster Crab-a upecat će tu veliku ribu i u najtežim situacijama!
€11.81

Radical Punky Strawbanana Boilie 1 kg

Ova jedinstvena simfonija šumskih jagoda i tropskih banana s malo kokosa ne izluđuje samo majmune već i šarane! Od prvih dana lova na šarane mogli ste uživati ​​u čarobnim trenucima uz boile od jagoda. Danas, koristeći najnovija znanja iz područja biologije i prava o hrani, dizajnirali smo dvoslojnu boilu koja se ponovno povezuje s tim ranim uspjesima. S unutarnjom jezgrom od banane i kokosa i vanjskim premazom od jagode, ova boila će dovesti najoprezniju ribu na vašu udicu čak u najzahtjevnijim uvjetima.
€11.81

Radical Rastafari Scopex Boilie 1kg

Tko još nije čuo za naše žute Scopex boile s njihovom nepogrešivom aromom maslaca s daškom vanilije? Boila se temelji na uravnoteženoj mješavini prirodnog brašna u kombinaciji s zdrobljenom i cijelom konopljom. Zahvaljujući maslačnoj kiselini, boila radi i na vrlo niskim temperaturama vode. Vodimo brigu o tome da boila otpusti svoju aromu i razne sastojke u najkraćem mogućem roku, tako da možete postići najbolje moguće rezultate, bilo na kratkim ili dugim seansama.
€11.81

Radical Smashed Fish Boilie 1kg

Ribasto, prirodno i zanimljivo – sve što šaran može poželjeti! Mamac za budućnost. Zahvaljujući našoj upotrebi vrlo prirodnih sastojaka, kao što su komadići prave ribe, komadići škampa i pravog ribljeg ulja, proizveli smo boilu koja ne može biti prirodnija. Ne samo da ribič to može primijetiti gledajući mamac, riba se neće moći zasititi Smashed Fisha. Visokokvalitetno brašno i ulja se vrlo lako probavljaju, što šaranima omogućuje da se prepuste ludilu za hranjenjem! Nebrojeni uspjesi naših timskih ribolovaca govore nam da smo u pravu.
€11.81

Radical Bloody Chicken Boilie 1kg

Bloody Chicken je sada poznat svim ribolovcima s dugogodišnjim uspjehom na obali. Boila prikladna za svaku situaciju, bilo da se radi o kratkim ili dugim seansama, ljeti ili zimi. Vrhunska mješavina mesa pospješuje probavu šarana (i samim time potiče hranjenje), a istovremeno osigurava rezerve masti za ciljnu ribu. To objašnjava snažnu privlačnost mamca i izvanredne rezultate na vodi.
€11.81