English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

MotorGuide

Motorguide je brand koji proizvodi elektromotore vrhunske kvalitete i pouzdanosti. Motorguide Elektromotori pramčani i krmeni.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

MotorGuide R3-55 SW krmeni elektromotor


-digitalna tehnologija upravlja napajanjem
-osovina - 36"
-55 potisaka sa 12-voltnim napajanjem
-5 brzina naprijed i 2 natrag
-reverzibilna glava motora za rad sa pramcem ili krmom
-tihi rad omogućuje vam da se približite ribi
-ergonomska ručka koja se produžuje - daje vam kontrolu na dohvat ruke
-Taper-Lock nosač s podešavanjem u 7 točaka
-kompozitna osovina pruža snagu i izdržljivost
-čvrsta donja jedinica od aluminija i čelika s praškastim premazom
-propelerna osovina od nehrđajućeg čelika
-snažna donja jedinica radi hladnije i traje dulje
-ogrlica za brzo podešavanje dubine klizanja jednim dodirom
€623.75

MotorGuide nosač pramčanog elektromotora serije XI


-nosač za brzo skidanje elektromotora serije XI
-Bijeli kompozit
-Niskog profila i malog otiska dizajniran je da vam uštedi prostor
€139.90

MotorGuide XI5 105SW 72” 36V GPS pramčani elektromotor


-Specifications:
-Model: Xi5-105 SW 72" GPS
-Peak thrust: 105 lbs
-Shaft length: 72"
-Max Amp Draw: 41 A
-Volts: 36V
-Steering GPS Remote
-Integrated sonar: NO
-Pinpoint GPS: YES
-MotorGuide POMIČE RIBOLOV NAPRIJED
-MotorGuide nastavlja graditi na bogatom naslijeđu inovacija proizvoda koje su započele prije gotovo 60 godina. Proveli smo posljednje sezone s obnovljenim pogledom na sve kroz umno oko ribara i tiho smo se posvetili stvaranju najizdržljivijih, najpouzdanijih i najlakših za korištenje motora za trolling ikada. Jer vjerujemo da bi motor za trolling trebao činiti više od jednostavnog pomicanja broda prema naprijed.
-To bi trebalo pomaknuti ribolov naprijed.
-MotorGuide PREDNOSTI
-MotorGuide Advantage znači da imate potporu naše snažne predanosti i namjenskih resursa. Ponovno smo se usredotočili na projektiranje, inženjering i proizvodnju najboljih u klasi motora za trolling koji pružaju tihi rad, produljeno trajanje baterije, precizna kontrola i jednostavnost korištenja. Radimo na tome da premašimo očekivanja naših kupaca za motore koji su pouzdani i dugotrajni.
-Xi3 & Xi5 SERIJE
-Serije Xi5 i Xi3 promijenit će način na koji pecate s 50% bržom rotacijom upravljača od konkurencije, bežičnom kontrolom rukom i nogom, načinom sidrenja puno više, omogućujući neusporedivu agilnost i trenutačno brzo upravljanje.
-Integracija plotera povezuje vaš zaslon putem NMEA 2000 i Pinpoint GPS Gateway kabela za omogućavanje kontrole bez napora.
-Xi5 DIZAJNIRAN DA VAM PRUŽI PREDNOST
-Naš najprecizniji i najodzivniji motor najtiši je na tržištu. Spremanje i postavljanje je sigurno i jednostavno uz naš SecureStep sustav. Xi5 ima dovoljno snage za pomicanje vašeg plovila, dok tehnologija upravljanja digitalnom snagom osigurava da možete ostati vani na duge relacije.
-Xi5 ima bežični GPS daljinski upravljač i nožnu pedalu za rad s bilo kojeg mjesta na brodu. S tihim, brzim električnim upravljanjem i 50% bržom rotacijom upravljača od konkurencije, dodaje kontrolu inače nepredvidivom sportu. Standardni Pinpoint® GPS za sidrenje uz pomoć GPS-a, trčanje, tempomat i više.
-Ne dopustite da vas lokacija zaustavi, s dostupnim modelima za slanu i slatku vodu.
-Bežična nožna papučica za izvanrednu kontrolu s bilo kojeg mjesta na brodu. Upravljanje je najtiše i najosjetljivije dostupno, s 50% bržom rotacijom od konkurencije
-Jedinstveni dizajn postolja za dvostruko odlaganje vodi i učvršćuje motor u položenom položaju. Sekundarna sigurnosna kopča sprječava da se motor otvori i udari u čamac
-LED indikatori statusa pomažu vam da na prvi pogled pratite četiri ključne funkcije motora, uključujući tri razine trajanja baterije
-PINPOINT GPS
-Kako biste poboljšali svoju igru, povežite Pinpoint® GPS neprimjetno s prikazom Mercury Vessel, Simrad i Lowrance zaslonima za naprednije značajke, funkcionalnost i neusporedivu točnost.
-Prvoklasne značajke kao što su tempomat, sidro, zaključavanje smjera, snimanje rute i mnoge druge, pružit će vam ultimativnu kontrolu broda i kursa.
€3373.75

MotorGuide Xi3 55SW 12V pramčani elektromotor


-Prednji motor Xi3-55SW 60/152cm12V GPS
-Otporan na morsku vodu
-Tih, inteligentan i snažan model.
-bežični daljinski upravljač
-Prijenosna kontrola. Intuitivni daljinski upravljač spreman je za rad odmah. Također kompatibilan s dodatnom bežičnom pedalom.
-Jednostavno odlaganje i postavljanje
-Velika SecureStep poluga omogućuje ribičima brzo i jednostavno spremanje i postavljanje, štedeći vrijeme i trud dok su u pokretu.
-Opcijski precizni GPS
-Pinpoint® GPS tehnologija omogućuje trčanje, sidrenje, ponavljanje ruta i više.
-LED nadzorna ploča
-Značajke praćenja bez umora – čak i na blještavom suncu – s četiri LED obavijesti koje prikazuju snagu, aktivnost propelera, Pinpoint® GPS status i trajanje baterije. Druge značajke
-Digitalno upravljanje napajanjem za 5x dulje trajanje baterije.
-50% lakši za spremanje i postavljanje od konkurencije.
-40% tiši od konkurencije.
-Potpuna komanda dostupna sa zaslonima vodećih marki sonara.
-Odaberite svoju moć
-Opća smjernica ukazuje na potisak od 2 lbs na 100 lbs ukupne težine (čamac, gorivo, putnici, oprema itd.). Ako često lovite u jakim strujama ili jakim vjetrovima, dodajte 10 lbs potiska.
Duljina osovine:
-Mjerite od vrha pramca gdje je motor montiran do vodene linije. Zatim ovoj mjeri dodajte pedeset centimetara (20”). Idealna duljina vašeg stabla trebala bi biti barem jednaka zbroju ovih vrijednosti.
-Koristiti : Slana voda
-Maksimalni intenzitet: 52A
-Duljina: 152 cm
-Povjerenje: 55 lbs.
-Boja: Bijela
-napetost: 12V
-Težina artikla (Kg): 31
-Duljina članka u Cm: 28
-Visina artikla u cm: 200
-Dubina članka u Cm: 34
€2248.75

MotorGuide R3 55lb FW Krmeni 12V

R3 krmeni nosač je vrhunske snage, krutosti i izdržljivosti. Konstrukcija od aluminijske legure i vijci od nehrđajućeg čelika čine ga jednim od najsnažnijh i najtrajnijh motora. Klasične kontrole s 5 brzina naprijed i 2 brzine unatrag i reverzibilna glava motora stvaraju pouzdan, ali svestran motor. Stavite kontrolu na dohvat ruke s ergonomskom ručkom za produljenje R3 i izdržljivim aluminijskim nosačem za podešavanje kuta u više položaja. R3 nosač za krmenicu ima konstrukciju od aluminijske legure s robusnom završnom obradom u prahu.Digitalni električni vanbrodski motori su MotorGuide proboj, a ribolovci imaju povjerenje u motore MotorGuide višeod 50 godina.
Osnovne značajke:
-Prvorazredni materijali! Trajna reputacija elektromotora MotorGuide temelji se na korištenju pažljivo odabranih legura i kompozitnih materijala u svakom dijelu motora. U MotorGuideu nećete pronaći jeftine plastične komade.
-Potpuno zaštićena digitalna jedinica! Digitalna jedinica MotorGuide nalazi se u potpuno vodootpornom epoksidnom kućištu koje štiti sustav od topline, vlage, korozije i udara (modeli sa slatkom i slanom vodom).
-Hladniji rad, vše radnih satil Digitalni motori MotorGuidea proizvode znatno manje topline od analognih modela, što znači da mogu raditi mnogo dulje . Motori su opremijeni mikro prekidačima koji troše znatno manje energije od tradicionalnih prekidača motora.
-Veča učinkovitost i dugovječnost! Upravljačka jedinica je smještena u donjem dijelu trolling motora, što osigurava maksimalnu učinkovitost i protok strujè. Dulje trajanje baterje produljuje vrijeme ribolova.
-Legendarna kontrola brzine MotorGuide produžuje vijek trajanja baterije i tako omogućuje duži boravak na vodi.
-Nema više smetnji sonara! Jednostavna struktura i jasna obrada signala digitalnih motora smanjuje broj žica,tranzistora i prekidača koji ometaju sonarne signale kada se koriste analogni motori
-Kontrola brzine je mekana i tiha, što vas dovodi sve bliže ribi
-dužina osovine - 91 cm
- slatka voda
-napon - 12 V
-garancija - 2 godine
€297.35 €424.79