English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Lead core

Lead core

Lead core se sastoji od olovne jezgre oko koje je omotana upredenica. Ovaj sustav služi tome da najlon sam potone na odgovarajuću dubinu bez upotrebe olova.

U ponudi imamo lead core brandova poput Korda, Nash i Fox.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Fox Edges NATURALS LEADCORE POWER GRIP LEAD CLIP LEADERS


-Izrađeni od Edges Naturals 50lb leadcore materijala
-3 x 75cm
-Endges Naturals komponente posložene za idealnu prezentaciju s olovom
-Dolaze s Power Grip Tail Rubbers gumenim kapicama, Safety Lead Clip kopčama veličina 7, Micro Anti Tangle Sleeve cjevčice protiv zapetljavanja i Kwik Change Swivel vrtilica veličina 7
-„Naturals“ boje, tamnozelena i neupadljiva
€7.20

Fox Naturals Leadcore 50lb


-Naturals Leadcore je pleteni leader s mekom olovnom sredinom od kojeg se može napraviti vrlo otporni tonući leader.
-„Naturals“ boje, tamnozelena i neupadljiva
-Granica izdržljivost materijala - 50lb
-Dostupan u verzijama od 7m i 25m
€9.00

Korda Leadcore Ring Swivel 50cm

Ove spremno vezane vodilice Kable leadcore jednako su dobre kao bilo što što možete sami konstruirati i štede vam vrijeme, trud i svaki element sumnje da ste to učinili ispravno. Jedina odluka koju morate donijeti je koja duljina predvodnika odgovara vrsti ribolovne situacije budući da su predvodi dostupni u verzijama duljine 1m i 50cm. Svaka je prednja izrađena od naše nevjerojatno čvrste i brzo tonuće kabelske jezgre, s prstenastom zakretnicom veličine 8 spojenom na jednom kraju i spojenom petljom na drugom kraju tako da se može brzo pričvrstiti i odvojiti od vaše glavne strune prema potrebi . Okretna verzija s prstenom veličine 8 iznimno je svestrana jer se mogu koristiti u kombinaciji s raznim Korda komponentama kao što su kopče za olovo, inline olovke i oprema za trčanje, dajući vam fleksibilnost da brzo i učinkovito promijenite svoj pristup. Svako pakiranje sadrži tri okretna prstenasta nosača kabela, u smeđim bojama Weed/Silt ili Gravel Brown.
€7.99

Korda Leadcore Leader Hybrid 50cm

Ove spremno vezane vodilice Kable leadcore jednako su dobre kao bilo što što možete sami konstruirati i štede vam vrijeme, trud i svaki element sumnje da ste to učinili ispravno. Jedina odluka koju morate donijeti je koja duljina predvodnika odgovara vrsti ribolovne situacije budući da su predvodi dostupni u verzijama duljine 1m i 50cm. Svaka je prednja izrađena od naše nevjerojatno čvrste i brzo tonuće kabelske jezgre, s Hybrid Lead Clip spojenom na jednom kraju i spojenom petljom na drugom kraju tako da se može brzo pričvrstiti i odvojiti od vaše glavne niti prema potrebi. Jednostavno pričvrstite prednicu na svoju glavnu strunu, vezu s udicom na drugi kraj, stavite olovu i spremni ste za izbacivanje! Svaki paket sadrži tri Kable Hybrid Lead Clip Leaders, u izboru Weed/Silt ili Gravel Brown boja.
€8.99

Korda Kable Tight Weave 25m 50lb


-vrlo kvalitetan i čvrst korda leadcore
-maskirne boje
-pakiranje 25 m
€25.00

Korda Kable Leadcore 25m 50lb


-vrlo kvalitetan i čvrst leadcore
-maskirne boje
-pakiranje 25 m
€22.83

Korda Kable Tight Weave 7m 50lb


-vrlo kvalitetan i čvrst leadcore
-maskirne boje
-pakiranje 7 m
€10.00

Fox Camo Leadcore 50lb


-Fox Camo Leadcore
-Jednostavan za montažu
-Vrlo podatan, gust i snažan
-Visoka otpornost na abraziju
-Kamuflažne boje
-Dostupan u dvije dužine: 7 i 25 m
€7.20

Nash Cling-On Leadcore 45 lb 7 m


-Vrhunski izrađen Nash leadcore do najsitnijeg detalja
-Vrlo brzo tone
-Otporan na abraziju
-Lako se veže
-Dostupan u dvije boje: Weed i Gravel 45 lb
-Pakiranje: 7 m
€8.60

Korda Kable Leadcore 7 m

Nakon puno pokušaja i pogrešaka, uspjeli smo pomoću fine i mekane trake u boji doslovno razbiti vidljivost i tako omogućiti da se nit baci u drugi plan, odnosno da jednostavno bude nevidljiv u vodi. Nažalost, još jedna tvrtka je uspjela kopirati našu nevidljivu traku prije nego što smo proizveli Kable. Međutim njihova traka je vrlo napadna i nije tako realna kao što je naša. Kable je lako spojiti odnosno povezati s pomoću Kordine igle što predstavlja najbolji i najsigurniji način za postizanje sigurnog predveza. Traka je relativno tanka sa olovnom jezgrom te je izuzetno mekana i savitljiva. 50 lb - 22,6 kg
€8.89