English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Boilie Academy

Boilie Academy - Kvalitetni mamci i ostale komponente za ribolov. Boilie Academy ima širok spektar proizvoda kao što su boile, pop up boile, Riblje brašno, tekući dodaci .

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

BOILIE ACADEMY Stara Kurva Dip Spray


-Spray opcija dip koncentrata
-Vrlo brz dodatak za apliciranje na mamac
-Kao i drugi proizvodi, dip concentrate i boosteri, spray opcija nosi food signal kao osnovu interesa šarana u njegovoj vječnoj potrazi za hranom.
-PVA friendly
-100ml
€8.40

Boilie Academy 14/18mm Balanced Dumbell Young Lady

Bird cream dumbell voćnog mirisa i duboke crvene boje. Izuzetno atraktivan i probavljiv.
€8.30

Boilie Academy Frozen Smrznute Boile 2,5kg


-Boile koje su napravljene od najkvalitetnijih sastojaka friško napravljene i pritom zamrznute
-Boile su bez dodatnih konzervansa
-Boile koje se često koriste na šaranskim natjecanjima zbog svoje kvalitete
€15.20

Boilie Academy Dumbell Pop Up Šljokica 10/15mm


-Dumbell pop up boile za ribolov u raznim bojama
-3 Vrste ribljih aroma
€9.10

Boilie Academy Bio Culture Tasters DIP

Tasteri-praškasti dip glavni novi proizvod 2023 godine. Povezuje sve lovne balaced mamce topive-soluble te svakom od njih prirodaje druga svojstva. Bio culture original BA mješavinu fermenata i tvari direktno povezanih s biološkim procesima u vodi u tasteru imamo posebno zastupljenu. Jedan sasvim novi pristup koji se zasniva na strogo dokazanim elementima koji su visoko na ljestvici vječne potrage šarana za elementima bez kojih njegov napredak nije mogući. U toj potrazi nalaze se određeni procesi razgradnje tih elemenata tako da ih šaran vrlo lako povezuje sa hranom koja njemu apsolutno odgovara. Pored toga, svaki linijski taster nosi u sebi original aromomu linije, ali u praškastom obliku što je još jedna inovacija iz BA "kuhinje'. Prijanjajuća svojstva osiguravaju da tekući dio (tekući dodaci mogu biti, spray opcije,boosteri,dip concetrati ili jednostavno voda ili slina iz usta(nemojte ju nikad zanemariti)), koji nanosimo prije samog apliciranja tastera ostane sigurno netaknut do dolaska mamca do dna, makar i na večim dubinama. Takvo "odbijanje" ispiranja na mjestu lokacije mamca traje oko sat vremena. Za sve to vrijeme mamac je jako atraktivan ispustajući u toj prvoj fazi sve značajno iz samog tastera, zatim slijedi tekući dio kao baza ljepljenja tastera, i na kraju u trećem stupnju curenja signala slijedi lovni mamac.
€10.20

Boilie Academy Soluble Bio Culture Boile

Lovne boile soluble (topivi) mamci za dalje izbačaje. Obložena bio culture orginal mješavinom dodataka u karakterističnoj aromi i boji linije, novi je pristup u mamljenu šarana. Sva su znastvena iskustva ovdje primjenjena. Isto tako dugogodišnja iskustva u ribolovu zbog velikog respekta prema ovoj temi proizveli su samo tek neke pokušaje izrade ovih posebnih mamaca. No sada naš razvojni team pod budnom palicom našeg Nikić Željka žaca potpuno spreman izbacuju na tržište revolucionarnu priču. Vrijeme topljenja u vodi ovisno o promjeru 4 do 6 sati. Topljivost produljujemo dodatnim dipanjem u BA linijskim tasterom sa prijanjajućim svojstvima.
€8.90