English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Sonubaits

Sonubaits kvalitetna prihrana za ribolov. Sonubaits prihranu možete koristiti za razne i tehnike ribolova kao što su feeder , šaranski ili match ribolov. 

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Sonubaits So Natural Sweet Skimmer Prihrana

Sweet Skimmer je najnovija mješavina u našem asortimanu bez ribljeg brašna, So Natural. Prekrasna biskvitna mješavina neodoljivog slatkog mirisa karamele. Savršen za ciljanje skimera, deverike, plotice i druge srebrne ribice na prirodnim mjestima uključujući kanale, rijeke ili jezera Stillwater ili u situacijama gdje se preferira mješavina bez ribljeg brašna. Koristite samostalno izravno iz vrećice ili pomiješajte s drugom primamom iz naše ponude.
Sadrži keks, krušne mrvice, žitarice i pojačivače slatkoće. Savršeno za sve vrste srebrnih ribica, posebno za deverike. Koristite u kuglama ili hranilici.
€5.40

Sonubaits Super Feeder Fishmeal 2kg

Super Feeder Fishmeal je idealna feeder mješavina kada želite ciljati na veće ribe uključujući deverike, skimere, šarane i F1 koristeći tradicionalne feeder taktike. Mješavine ribljeg brašna postaju sve popularnije u komercijalnom ribolovu na velikom dijelu ribolova u Velikoj Britaniji u cjelini, ali i zbog sve veće upotrebe mamaca od ribljeg brašna i na prirodnim mjestima. Super Feeder Fishmeal sadrži mješavinu zdrobljenih peleta i visokokvalitetnog ribljeg brašna što ga čini savršenim izborom na mjestima gdje se redovito koriste proizvodi od ribljeg brašna.
€12.50

Sonubaits So Natural River 1kg Prihrana

Teška mješavina s jakim vezivnim svojstvima znači da je savršena za korištenje na feederu ili bacanje kugle na rijekama. To što je težak osigurat će da ide ravno na dno prije nego što se raspadne. To je uspavana mješavina sporog djelovanja koja je idealna za nošenje drugih mamaca kao što su nasjeckani crv i kasteri na dno ili se može dodati drugim primamama kako bi se otežali i bolje vezali za ribolov u bržem toku ili dubljoj vodi.
Dakle, Natural River je jednostavan za miješanje. Ispraznite vreću primame od 1 kg u okruglu kantu za miješanje, napunite posudu za crve od 1 litre vodom, izlijte to na primamu i dobro promiješajte, zatim ostavite da odstoji 30 minuta, za to vrijeme voda će se apsorbirati u primamu. . Zatim za najbolje rezultate; da biste uklonili grudice i stvorili ujednačenu konzistenciju, provucite primamu kroz sito i spremna je za upotrebu.
€5.40

Sonubaits So Natural Lake 1kg Prihrana

Vrlo svestrana primama koja se može koristiti na štapu ili hranilici. Prilično je aktivan, posebno kada se miješa na suhoj strani osiguravajući kontinuirano djelovanje. Savršeno za sve srebrne ribice u jezerima. Kada se svježe pomiješa, primama i njezine čestice lako izlaze iz hranilice stvarajući dobar sloj mamca, a uz uključivanje puno konoplje, kokosa i korijandera ovo je savršena kombinacija za ploticu i male deverike na prirodnim jezerima.
Dakle, Natural Lake je jednostavno miješati. Ispraznite vreću primame od 1 kg u okruglu kantu za miješanje, napunite posudu za crve od 1 litre vodom, izlijte to na primamu i dobro promiješajte, zatim ostavite da odstoji 30 minuta, za to vrijeme voda će se apsorbirati u primama. Zatim za najbolje rezultate; da biste uklonili grudice i stvorili ujednačenu konzistenciju, provucite primamu kroz sito i spremna je za upotrebu.
€5.40

Sonubaits So Natural Bream 1kg Prihrana


Zlatna primama savršena za deverike. Može se miješati izravno iz vrećice za upotrebu na hranilici ili bacanje kugli. Ima visok sadržaj krmne smjese, uključujući krušne mrvice, mljeveni kukuruz, brašno od melase i mljevene tigrove orahe za slatkoću.
Dobro se veže tako da djeluje kao dobar nosač za druge mamce kao što su kukuruz šećerac, kaster i nasjeckani crv te je sporo djelujuća mješavina u mirovanju koja osigurava da ostane na dnu.
Dakle, Natural Bream je jednostavan za miješanje. Ispraznite vreću primame od 1 kg u okruglu kantu za miješanje, napunite posudu za crve od 1 litre vodom, izlijte to na primamu i dobro promiješajte, zatim ostavite da odstoji 30 minuta, za to vrijeme voda će se apsorbirati u primama. Zatim za najbolje rezultate; da biste uklonili grudice i stvorili ujednačenu konzistenciju, provucite primamu kroz sito i spremna je za upotrebu.
€5.40

SONUBAITS Match Method Marine 2kg

Match Method Mix je jednostavan za pripremu. Ispraznite vreću od 2 kg mješavine u okruglu posudu za miješanje, napunite posudu za crve s 1 litre vode, ulijte je u mješavinu i dobro promiješajte, a zatim pustite da odstoji 30 minuta. Tijekom ovog vremena voda će se upiti u mješavinu. Zatim, radi najboljih rezultata i kako biste uklonili sve grudice i stvorili ujednačenu konzistenciju, prosijte mješavinu kroz sito i spremno je za upotrebu.
Prilikom ribolova, sunce i vjetar mogu malo isušiti mješavinu, da biste to spriječili, pokrijte je vlažnim ručnikom ili dodajte malo vode
-Sonubaits prihrana za ribolov
-Sadrži mljevene pelete, morsku halibut i riblje obroke
-Savršeno za F1, šarane i deverike
-Koristi se s Method Feederom
€12.50