English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Prihrana

Prihrana

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Browning BBQ Black Halibut Method Mix 1kg

Tamna hrana s izrazito prirodnim mirisom ribe. To dolazi od visokog udjela fino mljevenog ribljeg brašna u hrani, pojačanog dodatnim udjelom ribljeg ulja. Magično privlači šarane na vaše hranilište. Samo dodajte vodu, pritisnite hranu na Method hranilicu i počnite loviti!
€4.70

Browning BBQ Green Mussel Method Mix 1kg

Ako je hrana obogaćena izdašnom porcijom brašna od dagnji i ribljeg brašna, sigurno ćete loviti ribu! Lako se odvaja od hranilice, stvara lijep oblak na hranilištu i privlači šarane čak i s velike udaljenosti. Samo dodajte vodu, promiješajte i počnite hvatati!
€4.70

Browning BBQ Sweet Magnum Method Mix 1kg

Slatko, žuto, kukuruzno! To je prava formula za izvanrednu hranu. Zahvaljujući posebnoj izradi, lako se odvaja od kaveza Method hranilice i stvara lijep i vrlo atraktivan oblak. Idealan za velike srebrne ribe i šarane!
€4.70

Browning Champion's Feeder Mix Big Bream 1kg

Feeder prihrana za tekuću vodu, razvijen prema specifikacijama Jensa Koschnicka. Posebno pogodan za rijeke i duboka jezera. Zavodi prirodnom aromom svog visokokvalitetnog brašna i na dnu tvori tepih za hranjenje kako bi riba dugo plivala. Vezanje omogućuje dodavanje većih količina živog mamca, što je važno kada je velika riba prisutna na plivanju.
€5.80

Browning Champion's Feeder Mix Black Roack 1kg

Crna feeder prihrana, razvijena prema specifikacijama Jensa Koschnicka u suradnji s nekoliko Browning ribolovaca. U ovoj laganoj verziji prihrana je idealna za mirnu vodu, vrlo se lako odvaja od kavezne hranilice i mami ribu svojim prirodnim okusima. Black Roach se zbog svog sastava otapa u vodi i u vrlo kratkom vremenu odvaja od kavezne hranilice.
€5.80

Browning Champion's Feeder Mix Quick Skimmer 1kg

Svijetlo smeđa feeder prihrana, razvijena prema specifikacijama Jensa Koschnicka. Idealno za mirne i sporo tekuće vode, brzo privlači sve vrste bijele ribe u područje hranjenja. Optimalno se odvaja od hranilice u kavezu i formira tepih za hranjenje na dnu. To znači da možete loviti ribu čak i u teškim situacijama, gdje drugi mamaci stalno ne uspijevaju!
€5.80

Browning Champion's Method Formula FIsh Scopex Caramel 1kg

Champion’s Method - novo razvijena, inovativna serija hrane, posebno cilja velike ribe sa Method hranilicom. Mješavina mljevene hrane i peleta za uzgoj, opskrbljena mješavinom slatke arome daje neodoljivu hranu za sve vrste bijele ribe. Lako se odvaja od Method hranilice i brzo oslobađa svoje okuse kako bi privukao ribu u najkraćem mogućem vremenu. Zbog visokog sadržaja bjelančevina drži ribu na mjestu kada se redovito daje hrana i osigurava punu mrežu. Upute za uporabu: Pomiješajte hranu s količinom vode naznačenom na vrećici i ostavite da odstoji cca. 10 minuta da se vlaga u potpunosti upije
€5.80

Browning Champion's Method Mussel Green 1kg

Champion’s Method - novo razvijena, inovativna serija hrane, posebno cilja velike ribe sa Method hranilicom. U Green Mussel prihrani koristimo mješavinu različitih mljevenih peleta najbolje kvalitete, obogaćene ostalim sastojcima i oplemenjenih aromom koja ovoj mješavini daje završni pečat. Lako se odvaja od kavezne hranilice i u vrlo kratkom vremenu formira zeleni tepih na dnu, privlačeći šarane, deveriku i druge velike vrste bijele ribe u prostor za hranjenje. Upute za uporabu: Pomiješajte hranu s količinom vode naznačenom na vrećici i ostavite da odstoji cca. 10 minuta da se vlaga u potpunosti upije.
€5.80

Browning Champion's Method Robin & Krill 1kg

Champion’s Method - novo razvijena, inovativna serija hrane, posebno cilja velike ribe sa Method hranilicom. U Robin & Killu koristimo mješavinu različitih mljevenih peleta najbolje kvalitete, oplemenjenih aromom koja ovoj mješavini daje završni pečat. Kao vrlo poseban vrhunac dodali smo Robin Red, koji djeluje poput magneta na šarana i može apsolutno uvjeriti ribolovce u našim raznim testovima. Ako želite ići na veliku ribu, ova hrana je najbolji izbor! Lako se odvaja od hranilice u kavezu i u vrlo kratkom vremenu formira crveni tepih na dnu, privlačeći šarane, deveriku i druge velike bijele ribe u područje hranjenja. Upute za uporabu: Pomiješajte hranu s količinom vode naznačenom na vrećici i ostavite da odstoji cca. 10 minuta da se vlaga u potpunosti upije.
€5.80

Browning Groundbait Big Fish 1kg

Teška svijetlo žuta prihrana koju možete koristiti za ribolov deverike, linjaka ili šarana. Snažna vezivna svojstva te dugotrajnost osiguravaju da možete u mix sa ovom hranom staviti velike količine partikla, kastera, crva. Slatkast miris badema, vanilije i marcipana jednostavno je neodoljiv za velike vrste. Big Fish je pogodno koristiti na velikim rijekama ili jezerima. Veličina zrna - velika.
€4.00

Browning Groundbait Black Magic 1kg

Prihrana napravljena i za najteže uvjete. Tamna, gotovo crna boja odličan je izbor za ribolov na čistim vodama. Posebna boja čini Black Magic savršenim izborom za jezera ili rijeke te vodi ribu direktno na hranilište na kojem se zadržava duže vrijeme. Black magic prihrana posebno je zanimljiva crvenperkama ali isto tako na hranilište privlači i ostalu bijelu ribu. Veličina zrna - srednja.
€4.00

Browning Groundbait Crispy Carp 1kg

Kada je riječ o selektivnom privlačenju velikih riba poput šarana i deverike, a zatim o njihovom držanju u plivanju na duže vrijeme, idealna je prihrana sa puno partikla kao Crispy Carp. Crispy Carp se dobro veže i stoga omogućuje uključivanje velikih količina dodatne rastresite hrane u mješavinu. Svojom svijetlom bojom i intenzivnom voćnom aromom, mamac je savršen kada se očekuje veliki broj velikih riba. Kao što je tradicionalno iz Browninga, za naše hrskave šarane koristimo samo najkvalitetnije sastojke. Posebnost su kukuruzne pahuljice koje mamcu daju nepogrešiv izgled.
€4.00

Browning Groundbait Easy Cheesy 1kg

Prihrana napravljena za ribolov Mrene na velikim rijekama, prepoznatljiv miris parmezana neodoljiv je mreni. Easy Cheesy sadrži velike crvene čestice hrane koje se polako oslobađaju iz kugli prihrane u struju, privlačeći ribu s velikih udaljenosti. Snažna vezivna svojstva mamca pružaju dugotrajan učinak, zadržavajući ribu u području hranjenja. Mamac također može nositi velike količine živog mamaca i čestica. Veličina zrna: velika.
€4.00

Browning Groundbait Etang 1kg

Ova odlična prihrana napravljena je da bi privukla velike ribe u jezerima ili sporo tekućim vodama. Visok postotak sjemenki konoplje te brašna visoke kvalitete privlače ribu čak i sa velikih udaljenosti. Veličina zrna - fino .
€4.00

Browning Groundbait Gardons 1kg

Posebno napravljena prihrana za ribolov velikih crvenperki na kanalima i rijekama. Gardons svojom kvalitetom privlači bijelu ribu na hranilište te ju zadržava. Prepoznatljiva aroma mljevenih začina jednostavno je neodoljiva velikim crvenperkama i deverikama. Veličina zrna - velika.
€4.00

Browning Groundbait M7 1kg

Legendarna Nizozemska Feeder prihrana koja se koristi na jezerima i rijekama. U mirnim vodama M7 se natapa jedan sat prije ribolova i propušta kroz sito srednje veličine da bi zadržala eksplozivnost. Za rijeke M7 bi se trebala natopiti večer prije ribolova da bi se osiguralo da hrana potone te da voda ne odnese čestice. Ponovo je potrebno malo namočiti te propustiti kroz sito srednje veličine. Sa M7 čak i mala količina te prihrane može zadržati velike grupe riba na duži period. Prihrana je zasitna te je slatkastog mirisa i okusa. Veličina zrna - velika.
€4.00

Browning Groundbait No. 1 1kg

Najsvestranija hrana u Champion's liniji proizvoda. Može se koristiti kao bazni mix sa svim drugim Browning hranama. Ova prihrana je ima izraženija vezivna svojstva pogodna za ribolov na većim udaljenostima, prilikom ulaska u vodu No. 1 ima eksplozivni efekt koji brzo rastvara prihranu i stvara tepih hranjivih čestica koje imaju sposobnost zadržavanja ribe duži vremenski period. Ovu mješavinu godinama uspješno koristi tim Browning, što je dokaz njezine kvalitete. Tamna boja dolazi isključivo od korištenja prirodnog brašna. Veličina zrna: srednje – fino.
€4.00

Browning Groundbait Red Roach 1kg

Prihrana za crvenperku bez premca! Bogata crvena boja prihrane čini prednost pri ribolovu crvenperke. U ovoj prihrani su korišteni samo najkvalitetniji sastojci. Prepoznatljiv miris pečene konoplje u kombinaciji s posebnom mješavinom aditiva neodoljiv je za velike plotice i deverike. Red Roach može se koristiti na kanalima sa sporim protokom i mirnim vodama te je savršen za korištenje s krvnim crvom. Veličina zrna: srednja.
€4.00

Browning Groundbait River 1kg

Prihrana koja ima snažna vezivna svojstva te dugotrajan učinak, pogodna sa veliku bijelu ribu. Prihrana savršena za velike rijeke. Prihranu je moguće koristiti sa velikom količinom partikla. Unikatan mix aroma koji privlači ribu vrlo brzo te sa velikih udaljenosti. Veličina zrna - srednja.
€4.00

Browning Groundbait Sweet Breams 1kg

Mamac svijetle boje za privlačenje jata deverike. Sweet Breams ima jedinstven miris badema kojem deverika jednostavno ne može odoljeti. Uglavnom za korištenje u ljetnim mjesecima mamac ima dobra svojstva vezivanja što ga čini savršeno prikladnim za privlačenje i zadržavanje velikih plićaka na jezerima i velikim rijekama. Veličina zrna: velika.
€4.00

Browning Groundbait Tench 1kg

Ova jedinstvena mješavina linjaka iz asortimana mamaca "Champions Choice" posebno je dizajnirana za privlačenje linjaka, ali također ima čarobnu privlačnost za velike deverike i šarana. Jačina vezivanja je formulirana kako bi se povećala stopa ulova u jezerima i rijekama sporog protoka. Mamac dobiva tamnu boju od najfinijeg ribljeg brašna. Riblja aroma s suptilnim naznakom slatkog keksa brzo privlači velike primjerke i dugo ih drži u plivanju. Tijekom razvoja testa, naš savjetnik za pecanje uspio je iskrcati čudovištnog linjaka preko 9,5 lb, kao i ogromnu deveriku. Veličina zrna: srednja.
€4.00

Dynamite Baits Big Fish Feeder Prihrana 1,8 kg


Visoko kvalitetna prihrana isprobana na teškim i hladnim vodama Engleske.
Izvrsno ljepi te je odlična za Feeder hranilice ili za izradu kugli.
Pakiranje 1,8 kg .
€9.69

Dynamite Baits Big Fish River Prihrana 1,8 kg


-Visoko kvalitetna prihrana isprobana na teškim i hladnim vodama Engleske
-Teške hrane pogodne za brzo ili sporo tekućim rijekama
-Pakiranje 1,8 kg
€9.03

Mainline Match Fine Method Mix 1kg


-Odličan method mix na bazi ribljeg brašna
-Vrlo fine teksture što pospješuje lako miješanje i brzo rastvaranje u vodi
-Za postizanje još boljih rezultata preporučuje se korištenje s Mainline Match Syrup serijom proizvoda
-Vrećica je napravljena tako da ju možete zatvoriti ukoliko ne potrošite cijeli mix
€6.50
Close
Filter by Clear All
Min: €1.00 Max: €27.00
1 27