English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Preston Innovations

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Preston Absolute Pole Roller

Kao vrhunac više od dvije godine razvoja, Absolute Pole Roller je najstabilniji valjak na tržištu i može se u potpunosti prilagoditi svim uvjetima.
Uz četiri noge koje se dvostruko izvlače, a sve su potpuno podesive, svladavanje neravnog ili strmog terena je jednostavno i lako. Svaka noga ima svoj vlastiti ručni kotač za zaključavanje koji osigurava gotovo da nema bočnog pomicanja, što je čest problem s nekim valjcima, a znači da je valjak nevjerojatno stabilan čak i kada se produži do maksimalne visine i dalje s produžavateljima za noge. Postoje dvije postavke kuta koje se mogu lako locirati, omogućujući korisniku da svaku nogu prilagodi konturama obale.
Središnji okomiti valjak može se ukloniti za nekoliko sekundi kako bi se Absolute Roller pretvorio u veliki pojedinačni valjak ako želite da vam pruži vrhunsku svestranost, dok se vanjski okomiti valjci također mogu nagnuti, savršeno za vjetrovite uvjete. Svi gornji desni valjci imaju robusnu tipku tako da se mogu brzo i jednostavno prilagoditi.
Absolute Roller također ima libelu, što vam omogućuje da provjerite je li valjak u ravnini tijekom postavljanja, ležajevi super visoke kvalitete znače da će vaš stup bez napora kliziti po valjku, dok će isporučena visokokvalitetna podstavljena torba držati valjak na vrhu stanje na i izvan banke.
Širina - 920 mm
Visina - 500-1150 mm
Težina - 4,2 kg
€170.90

PRESTON Inception Super Xl Flat Roller


-Inception Pole Rollers nadovezuju se na uspjeh Competition Pro rollera s nekoliko ključnih poboljšanja
-Valjci pružaju ribiču vrhunsku stabilnost i pouzdanost, a svi imaju teleskopske rastezljive noge što znači da se visina svake noge može individualno prilagoditi prema terenu
-Osim toga, svaki se valjak može "položiti ravno" preklapanjem nogu, što ga čini savršenim ultra niskim valjkom.
-Integrirana libela osigurava da se valjak može postaviti u ravninu svaki put
-Svaki valjak ima potpuno nove tihe ležajeve što znači da se lako transportira bez obzira na duljinu motke koju koristite
-Vertikalni valjci su fiksirani i pod kutom kako bi pomogli zadržati stup unutar valjka, čak i u najvjetrovitijim uvjetima, dok XL i Super XL verzije uključuju srednji valjak koji pomaže pri dvostrukom transportu dužih motki
-Svaki valjak dolazi kompletan u svojoj vrećici za pohranu
€112.50

PRESTON Offbox Pro EVA Roller Large


-Visokokvalitetni pole roller koji odgovara svim standardnim bankstickovima i Offbox poprečnim krakovima i ripple šipkama
-S dvostrukim valjcima i integriranim sigurnosnim maticama za precizno podešavanje
-Izrađen od mekanog EVA materijala
€15.30

PRESTON Drifish Bib & Brace Hlače


-Unaprijeđena verzija DriFish Bib & Brace
-Napravljene od laganog sivocrnog vodootpornog materijala, idealne hlače za nošenje tijekom cijele godine
-Dodatna zaštita oko koljena i stražnjice
-Elastični struk
-Podesive naramenice
-Prilagodljivo područje gležnja
€62.90

Preston Absolute Station Graphite Platforma


• 6x teleskopskih nogu s uklonjivim poklopcima na vijke
• Udobno, izdržljivo sjedalo
• Siguran sustav zaključavanja podnožja
• Kompatibilan s Inter-Lok ladicom za namatanje
• Mag-Lok kompatibilan
• Mag-Lok ploča za slaganje
• Deluxe podstavljena naramenica
• Apsolutna navlaka kutije za sjedalo
• Stezni zglob koji ne ostavlja tragove ​
€890.10 €989.00

PRESTON Inception Platforma White Edition


-Natjecateljska stolica Inception nadovezuje se na uspjeh drugih Inception natjecateljskih stolica i može se pohvaliti mnogim istim značajkama kao što su Mag-Lok kopče, klipovi za zaključavanje postolja za noge i mekani ručni kotačići.
-Izgrađena na super snažnom i elegantnom okviru koji je dostupan u bijeloj ili grafitnoj boji, Inception stolica ima obilje prostora za pohranu. Jedinica bočne ladice s dubokim pretincima savršena je za pribor, dok se duboka bočna ladica s uklonjivim razdjelnicima može koristiti za kutije s predvezima, motalice za šteku ili bilo koji veći pribor. Između ladica i sjedala nalazi se prazna plitka ladica koja je opet savršena za odlaganje opreme za šteku.
-Kaseta ispod okvira uključuje ladicu od 26 mm i poklopac gdje se po potrebi mogu dodati dodatne jedinice. Kutija se isporučuje s 6x teleskopskim nogama za fino podešavanje na nagibu bez napora.
-Isporučuje se s;
-Podstavljenim sjedalom
-Mag-Lok dvije ladice
-26 mm plitkom ladicom na vodilicama
-Jedinicom poklopca
-6 x 30 mm teleskopskim nogama 50 cm
-Postoljem za noge s klinovima za zaključavanje
-Deluxe podstavljenim remenom za rame
€485.91 €539.90