Search

Xtra Baits

View as Grid List
Sort by
Display per page

MIX 3 - XTRA BAITS 1kg

Mješavina tri vrste kuhanog i vakumiranog sjemenja. Pšenice, kukuruza i konoplje bez dodataka aroma i boja. Proizvedeno od biranih sorti žitarica.
18,00 kn

PŠENICA XTRA BAITS 1kg

Kuhano vakumirano zrno pšenice bez dodataka aroma i boja. Odlikuje se izuzetno krupnim i kompaktnim zrnom, pripreman od biranih sorti kukuruza.
13,00 kn

XTRA BAIT 1kg GOLDEN BREAM DEVERIKA

Hrana namjenjena za lov deverike na rijekama i jezerima, žućkaste je boje i mješavina arome cimeta, karamele sa dodatkom rogača i još nekih sastojaka. Nešto je lakša i u vodi se čestice lagano izdižu prema površini. Pakirana u vrećice od 1kg.
14,50 kn

XTRA BAIT 1kg GROS GARDONS ŽUTOOKA

Hrana namjenjena za lov krupne žutooke na rijekama i jezerima, smeđe je boje a mješavina začinskih aroma kurkuma,korijander i sl. neodoljivo privlače žutooku. Pakirana u vrećice od 1kg.
14,50 kn

XTRA BAIT 1kg ABLETTES

-fino mljevena hrana pogodna sa bijelke i sitnu ribu općenito
18,50 kn

XTRA BAIT 1kg CRAZY CARP VANILIJA

Hrana za lov šarana, ugodne arome vanilije i žute boje. Pakirana u vrećice od 1kg.
14,50 kn

XTRA BAIT CRAZY CARP JAGODA 1kg

Hrana za lov šarana, ugodne arome jagode i crvene boje. Pakirana u vrećice od 1kg.
16,50 kn

XTRA BAIT Hrana 1kg AMUR

Hrana namjenjena isključivo za lov Amura. Ugodna aroma Anisa i svijetlo zelene boje. Naknadno obogaćena zelenim 6mm peletima biljnog sastava.
17,00 kn

Xtra Baits Aditiv 250g

Praškasti koncentrat dodaje se u prihranu kako bi se dodatno povećala njezina atraktivnost. Dozira se 250g na 3-5kg suhe prihrane.
20,00 kn

XTRA BAITS CARP FAMILY 2,5kg

Prihrana za šarana i srodne vrste(Amur, Babuška…) namjenjena za lov na stajaćim vodama(jezera) Pakirano 2,5kg s time da 0,5 kg dajemo gratis.
29,00 kn

Xtra Baits Carp Family 2,5KG RED

Prihrana dodatno obogaćena aromom mješanog voća i crvene boje za šarana i srodne vrste(Amur, Babuška…) Namjenjena prvenstveno za lov na stajaćim vodama(jezera). Pakiranje 2,5kg s time da 0,5 kg dajemo gratis.
29,00 kn

Xtra Baits Feeder Fruit-Mussel 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Mješavina arome VOĆE-ŠKOLJKA (FRUIT-MUSSEL). Pakirana u vrećice od 1kg
15,00 kn

Xtra Baits Feeder Spicy Saussage 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Ugodna aroma LJUTE KOBASICE (SPICY SAUSSAGE). Pakirana u vrećice od 1kg
14,00 kn

Xtra Baits Feeder Strawberry-Fish 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Mješavina aroma JAGODA-RIBA (STRAWBERRY-FISH). Pakirana u vrećice od 1kg
15,00 kn

Xtra Baits Feeder Sweet Spice 1 kg

Hrana namjenjena za različite vrste riba (ALLROUND) a posebno pripravljena za tehniku lova hranilicom (FEEDER). Ugodna aroma SLATKOG ZAČINA (SWEET SPICE). Pakirana u vrećice od 1kg
15,00 kn

Xtra Baits Konoplja 1kg - MLJEVENA - PRŽENA

14,00 kn

XTRA BAITS Kukuruz Vakumirani 1kg

Kuhani vakumirani kukuruz sa dodatkom arome školjke i sladila. Odlikuje se izuzetno krupnim i kompaktnim zrnom, pripreman od biranih sorti kukuruza. DVOSTRUKO VIŠE AROME
13,50 kn

Xtra Baits Plovak Carper

14,50 kn

XTRA BAITS RIVER 2,5kg

Prihrana za ribe koje žive u rijekama kao što su Mrena, Deverika, Žutooka i ostalo. Teža je i bolje veže (ljepi) od ostalih hrana. Pakirana u Vrećice 2,5kg s tim da 0,5kg dajemo gratis
29,00 kn

Xtra Baits Sirup 500ml

Gusti tekući koncentrat. Može se upotrebljavati kao aditiv u pripremi prihrane, ali se odlično pokazao i kao dip ili booster za boile i sl. NE OTAPA PVA.
27,00 kn

Xtra Baits Sojino Brašno 1 kg

Fino mljeveno odmašćeno sojino brašno. Nezaobilazan dodatak u proizvodnji boila, ali također i odličan dodatak u svakoj prihrani za većinu naših riba.
15,00 kn

Xtra Baits Starlight Plovak

Xtra Baits Starlight Plovak klizni sa mogućnosti stavljanja starlete.
12,00 kn

XTRA BAITS SUPER 3000 MIX 3kg

Prihrana za razne vrste riba pogodna za ribolov kako na stajaćim tako i na tekućim vodama(UNIVERZAL) Pakirano u vrećice od 3kg. (VRHUNSKA CIJENA uz zadržan visoki standard kvalitete)
28,00 kn

Xtra Baits Target Boile 1kg 16mm

Xtra Baits TARGET boila - najvažniji aspekt boile je taj da je PRIPREMLJENA PARENJEM, a ne kuhanjem. Upravo tim načinom pripreme osiguravamo zadržavanje visoke kakvoće proteina, vitamina, minerala i aroma koje su glavni sastojci ovih boila. Boile su vrlo probavljive kod šarana, te brzo nakon hranjenja stvaraju osjećaj gladi i potiču šarane na ponovno hranjenje.
26,00 kn
Filters
Sort
display