Search

Program Vjernosti

Program vjernosti je program nagrađivanja stvoren za naše vjerne kupce. Nagrađujemo te prilikom svake kupnje s bodovima. Bodovi se mogu zamijeniti za popuste prilikom kupnje na prodajnim mjestima i web shopu Ribolovni pribor PERO, a očekuju te i brojne druge pogodnosti.

Bodove iz programa vjernosti mogu skupljati samo registrirani korisnici.

Prilikom prve kupovine za bilo koji iznos mi ti darujemo 1000 bodova!

Da bi bodovi bili vidljivi na vašem računu morate se ponovo prijaviti na našu stranicu ! (Nakon što izdamo maloprodajni račun)

Prilikom svake kupnje skupljaš bodove. Za svaku potrošenu 1 kunu dobivaš 1 bod. Bodove možeš zamijeniti za popuste na ukupni račun* po sljedećoj formuli:

  • Za potrošenih 1000 bodova, ostvaruješ 5% popusta
  • Za potrošenih 1700 bodova, ostvaruješ 6% popusta
  • Za potrošenih 2400 bodova, ostvaruješ 7% popusta
  • Za potrošenih 3100 bodova, ostvaruješ 8% popusta
  • Za potrošenih 4000 bodova, ostvaruješ 9% popusta
  • Za potrošenih 5000 bodova, ostvaruješ 10% popusta
  • Za potrošenih 10000 bodova, ostvaruješ 12% popusta

*Moguće je iskoristiti samo jednu opciju popusta po računu. Bodovi i popusti se ne zbrajaju. Za proizvode koji su već sniženi vrijedi pravilo većeg popusta.

Nagradne bodove koje možete dobiti vidjet ćete u košarici kada dodate artikle koje želite kupiti.

Ako imate nagradnih bodova i želite ih iskoristiti i zamijeniti za popust, to ćete moći učiniti na koraku odabir načina plaćanja.

Bodovi koju su prikazani na webshopu Ribolovni pribor PERO su simbolični, a stvarni bodovi će biti isti kao i iznosi maloprodajnih računa (u slučaju da osim online narudžbe naručujete dodatno putem telefona, maila..)

Kupac ima priliku iskoristiti bodove u roku od 365 dana od transakcije.

- U slučaju da niste obavili niti jednu kupovinu u trgovini/webshopu u 365 dana(godinu dana) od posljednje izdanog računa SVI bodovi  na vašem računu će biti obrisani !!! -

Bodovi će vam biti prikazani na stranici nakon što vam izdamo maloprodajni račun, a vi se nakon toga ponovo prijavite na našu stranicu.

Osvojite dodatne nagradne bodove - Napišite svoj osvrt ili ocijenite proizvod koji ste kupili i osvojite dodatnih 30 bodova.

Bodove za osvrt (recenziju) možete dobiti samo za proizvode koje ste kupili.

Mjesečno je moguće ostaviti najviše 3 recenzije za kupljene proizvode.

Filters
Sort
display