English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Benzar Mix

Benzar Mix proizvodi nam donose kvalitetnu prihranu za ribolov korištenu u raznim tehnikama ribolova. Benzar mix hrane za ribolov napraljene su od najkvalitentijih sastojaka .

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Benzar Mix Feed Boilies 5kg 16mm

Benzár Mix boile za hranjenje možete uspješno koristiti kada pecate dulje vrijeme. Zbog velike količine ribe u ribolovu, jedna vrećica hranidbene boile može trajati 1-2 dana. Ipak, zahvaljujući razumnoj cijeni, ribiči ne moraju štedjeti na količini. Ne štedimo ni na kvaliteti.
€18.75 €25.00

Benzar Mix Turbo Pelete 800g 3mm


Ovaj pelet od 3 mm ima visok sadržaj ugljikohidrata, budući da je njegova glavna komponenta sjeme koje šaran najviše voli, a to je ništa drugo do kukuruz.
Kada se miješa, može se koristiti u rebrastoj ili metodskoj košari, a suha može biti savršena i za hranjenje!
Prilagođavajući se okusu ribe, na police trgovina plasirali su se u modernim okusima.
€4.10

Benzar MIX Fluo Turbo Pelete 800g


Ovaj pelet od 3 mm ima visok sadržaj ugljikohidrata, budući da je njegova glavna komponenta sjeme koje šaran najviše voli, a to je ništa drugo do kukuruz.
Kada se miješa, može se koristiti u rebrastoj ili metodskoj košari, a suha može biti savršena i za hranjenje!
Prilagođavajući se okusu ribe, na police trgovina plasirali su se u modernim okusima, budući da su dostupni okusi Ananas-N-maslačna, Čokolada-Naranča, Jagoda-Lignje i Marcipan.
Peleti fluo boje sigurno će privući pozornost riba!
€6.10

Benzar Turbo Method Prihrana 800g


-Kvalitetna prihrana za feeder ribolov
-Pakiranje 800 g
€3.60

Benzar Turbo Bream Prihrana 800g

Benzar Turbo primame su apsolutno univerzalno primjenjive, jednostavne, a učinkovite mješavine s kojima možemo biti uspješni bilo da lovimo u prirodnim ili umjetnim vodama. Unutar Turbo serije predstavljena je primama Turbo Bream, koja je posebno dizajnirana za klasičnu metodu plovčarenja a odlično se pokazala i za feeder tehnike ribolova. Osnovu primame čine nusproizvodi iz pekarske industrije, slatki i slani biskvit, različita krmiva te šarene i razne vrste šećerca. Idealan spoj istih upakiran je u vrećicu obogaćen najzamamnijim aromama. Ove primame prvenstveno su optimizirane za klasični plovak i feeder ribolov, a osim deverike mogu biti savršen izbor i za lov šarana i karasa. Sadržaj šećerca u Turbo groundbaist jamči da ove mješavine ne samo da privlače ribe, već ih i zadržavaju u području hranjenja. Ovo su isplativi, ali visokokvalitetni proizvodi koji služe kao izvrsna alternativa za svakog ribolovca koji cilja na ribolov feeder ili plovak tehnikama.
€3.20

Benzar Turbo River Prihrana 800g

Benzar Turbo River primame su apsolutno univerzalno primjenjive, jednostavne, a učinkovite mješavine s kojima možemo biti uspješni bilo da lovimo u prirodnim ili umjetnim vodama. Unutar Turbo serije predstavljena je primama Turbo River, koja je posebno dizajnirana za klasičnu feeder metodu za tekuće vode. Osnovu primame čine nusproizvodi iz pekarske industrije, slatki i slani biskvit, različita krmiva te šarene i riblje mikropelete. Idealan spoj istih upakiran je u vrećicu obogaćen najzamamnijim aromama. Ove primame prvenstveno su optimizirane za klasični feeder ribolov na tekučim vodama, a osim mrene i podusta mogu biti savršen izbor i za lov deverike i šarana. Sadržaj mikropeleta u Turbo groundbaist jamči da ove mješavine ne samo da privlače ribe, već ih i zadržavaju u području hranjenja. Ovo su isplativi, ali visokokvalitetni proizvodi koji služe kao izvrsna alternativa za svakog ribolovca koji cilja na ribolov feeder ili plovak tehnikama.
€3.20