English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

MotorGuide R3 55lb FW Krmeni 12V

Manufacturer: MotorGuide
SKU: 21349
Manufacturer part number: MG-R3-55
€424.79
€318.59
R3 krmeni nosač je vrhunske snage, krutosti i izdržljivosti. Konstrukcija od aluminijske legure i vijci od nehrđajućeg čelika čine ga jednim od najsnažnijh i najtrajnijh motora. Klasične kontrole s 5 brzina naprijed i 2 brzine unatrag i reverzibilna glava motora stvaraju pouzdan, ali svestran motor. Stavite kontrolu na dohvat ruke s ergonomskom ručkom za produljenje R3 i izdržljivim aluminijskim nosačem za podešavanje kuta u više položaja. R3 nosač za krmenicu ima konstrukciju od aluminijske legure s robusnom završnom obradom u prahu.Digitalni električni vanbrodski motori su MotorGuide proboj, a ribolovci imaju povjerenje u motore MotorGuide višeod 50 godina.
Osnovne značajke:
-Prvorazredni materijali! Trajna reputacija elektromotora MotorGuide temelji se na korištenju pažljivo odabranih legura i kompozitnih materijala u svakom dijelu motora. U MotorGuideu nećete pronaći jeftine plastične komade.
-Potpuno zaštićena digitalna jedinica! Digitalna jedinica MotorGuide nalazi se u potpuno vodootpornom epoksidnom kućištu koje štiti sustav od topline, vlage, korozije i udara (modeli sa slatkom i slanom vodom).
-Hladniji rad, vše radnih satil Digitalni motori MotorGuidea proizvode znatno manje topline od analognih modela, što znači da mogu raditi mnogo dulje . Motori su opremijeni mikro prekidačima koji troše znatno manje energije od tradicionalnih prekidača motora.
-Veča učinkovitost i dugovječnost! Upravljačka jedinica je smještena u donjem dijelu trolling motora, što osigurava maksimalnu učinkovitost i protok strujè. Dulje trajanje baterje produljuje vrijeme ribolova.
-Legendarna kontrola brzine MotorGuide produžuje vijek trajanja baterije i tako omogućuje duži boravak na vodi.
-Nema više smetnji sonara! Jednostavna struktura i jasna obrada signala digitalnih motora smanjuje broj žica,tranzistora i prekidača koji ometaju sonarne signale kada se koriste analogni motori
-Kontrola brzine je mekana i tiha, što vas dovodi sve bliže ribi
-dužina osovine - 91 cm
- slatka voda
-napon - 12 V
-garancija - 2 godine
Availability: 1 in stock
+ -
Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*