English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

MotorGuide XI5 105SW 72” 36V GPS pramčani elektromotor

Manufacturer: MotorGuide
Manufacturer part number: MOT-941700170
€3373.75

-Specifications:
-Model: Xi5-105 SW 72" GPS
-Peak thrust: 105 lbs
-Shaft length: 72"
-Max Amp Draw: 41 A
-Volts: 36V
-Steering GPS Remote
-Integrated sonar: NO
-Pinpoint GPS: YES
-MotorGuide POMIČE RIBOLOV NAPRIJED
-MotorGuide nastavlja graditi na bogatom naslijeđu inovacija proizvoda koje su započele prije gotovo 60 godina. Proveli smo posljednje sezone s obnovljenim pogledom na sve kroz umno oko ribara i tiho smo se posvetili stvaranju najizdržljivijih, najpouzdanijih i najlakših za korištenje motora za trolling ikada. Jer vjerujemo da bi motor za trolling trebao činiti više od jednostavnog pomicanja broda prema naprijed.
-To bi trebalo pomaknuti ribolov naprijed.
-MotorGuide PREDNOSTI
-MotorGuide Advantage znači da imate potporu naše snažne predanosti i namjenskih resursa. Ponovno smo se usredotočili na projektiranje, inženjering i proizvodnju najboljih u klasi motora za trolling koji pružaju tihi rad, produljeno trajanje baterije, precizna kontrola i jednostavnost korištenja. Radimo na tome da premašimo očekivanja naših kupaca za motore koji su pouzdani i dugotrajni.
-Xi3 & Xi5 SERIJE
-Serije Xi5 i Xi3 promijenit će način na koji pecate s 50% bržom rotacijom upravljača od konkurencije, bežičnom kontrolom rukom i nogom, načinom sidrenja puno više, omogućujući neusporedivu agilnost i trenutačno brzo upravljanje.
-Integracija plotera povezuje vaš zaslon putem NMEA 2000 i Pinpoint GPS Gateway kabela za omogućavanje kontrole bez napora.
-Xi5 DIZAJNIRAN DA VAM PRUŽI PREDNOST
-Naš najprecizniji i najodzivniji motor najtiši je na tržištu. Spremanje i postavljanje je sigurno i jednostavno uz naš SecureStep sustav. Xi5 ima dovoljno snage za pomicanje vašeg plovila, dok tehnologija upravljanja digitalnom snagom osigurava da možete ostati vani na duge relacije.
-Xi5 ima bežični GPS daljinski upravljač i nožnu pedalu za rad s bilo kojeg mjesta na brodu. S tihim, brzim električnim upravljanjem i 50% bržom rotacijom upravljača od konkurencije, dodaje kontrolu inače nepredvidivom sportu. Standardni Pinpoint® GPS za sidrenje uz pomoć GPS-a, trčanje, tempomat i više.
-Ne dopustite da vas lokacija zaustavi, s dostupnim modelima za slanu i slatku vodu.
-Bežična nožna papučica za izvanrednu kontrolu s bilo kojeg mjesta na brodu. Upravljanje je najtiše i najosjetljivije dostupno, s 50% bržom rotacijom od konkurencije
-Jedinstveni dizajn postolja za dvostruko odlaganje vodi i učvršćuje motor u položenom položaju. Sekundarna sigurnosna kopča sprječava da se motor otvori i udari u čamac
-LED indikatori statusa pomažu vam da na prvi pogled pratite četiri ključne funkcije motora, uključujući tri razine trajanja baterije
-PINPOINT GPS
-Kako biste poboljšali svoju igru, povežite Pinpoint® GPS neprimjetno s prikazom Mercury Vessel, Simrad i Lowrance zaslonima za naprednije značajke, funkcionalnost i neusporedivu točnost.
-Prvoklasne značajke kao što su tempomat, sidro, zaključavanje smjera, snimanje rute i mnoge druge, pružit će vam ultimativnu kontrolu broda i kursa.
Availability: 2 in stock
+ -
Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*