Search

Browning Champion's Feeder Mix Big Bream 1kg

Feeder prihrana za tekuću vodu, razvijen prema specifikacijama Jensa Koschnicka. Posebno pogodan za rijeke i duboka jezera. Zavodi prirodnom aromom svog visokokvalitetnog brašna i na dnu tvori tepih za hranjenje kako bi riba dugo plivala. Vezanje omogućuje dodavanje većih količina živog mamca, što je važno kada je velika riba prisutna na plivanju.
Manufacturer: Browning
Availability: 3+ in stock
SKU: 017064
Manufacturer part number: 3970026
€5.97
decrease increase
Write your own review
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
  • Napišite svoj osvrt ili ocijenite proizvod i osvojite dodatnih 10 bodova
*
*
Bad
Excellent
*
*
*
Customers who bought this item also bought

Browning Groundbait No. 1 1kg

Najsvestranija hrana u Champion's liniji proizvoda. Može se koristiti kao bazni mix sa svim drugim Browning hranama. Ova prihrana je ima izraženija vezivna svojstva pogodna za ribolov na većim udaljenostima, prilikom ulaska u vodu No. 1 ima eksplozivni efekt koji brzo rastvara prihranu i stvara tepih hranjivih čestica koje imaju sposobnost zadržavanja ribe duži vremenski period. Ovu mješavinu godinama uspješno koristi tim Browning, što je dokaz njezine kvalitete. Tamna boja dolazi isključivo od korištenja prirodnog brašna. Veličina zrna: srednje – fino.
€4.45

Browning Groundbait M7 1kg

Legendarna Nizozemska Feeder prihrana koja se koristi na jezerima i rijekama. U mirnim vodama M7 se natapa jedan sat prije ribolova i propušta kroz sito srednje veličine da bi zadržala eksplozivnost. Za rijeke M7 bi se trebala natopiti večer prije ribolova da bi se osiguralo da hrana potone te da voda ne odnese čestice. Ponovo je potrebno malo namočiti te propustiti kroz sito srednje veličine. Sa M7 čak i mala količina te prihrane može zadržati velike grupe riba na duži period. Prihrana je zasitna te je slatkastog mirisa i okusa. Veličina zrna - velika.
€4.65

Browning Groundbait River 1kg

Prihrana koja ima snažna vezivna svojstva te dugotrajan učinak, pogodna sa veliku bijelu ribu. Prihrana savršena za velike rijeke. Prihranu je moguće koristiti sa velikom količinom partikla. Unikatan mix aroma koji privlači ribu vrlo brzo te sa velikih udaljenosti. Veličina zrna - srednja.
€4.45

Browning Groundbait Sweet Breams 1kg

Mamac svijetle boje za privlačenje jata deverike. Sweet Breams ima jedinstven miris badema kojem deverika jednostavno ne može odoljeti. Uglavnom za korištenje u ljetnim mjesecima mamac ima dobra svojstva vezivanja što ga čini savršeno prikladnim za privlačenje i zadržavanje velikih plićaka na jezerima i velikim rijekama. Veličina zrna: velika.
€4.45
Filters
Sort
display