Search

Browning Groundbait Etang 1kg

Ova odlična prihrana napravljena je da bi privukla velike ribe u jezerima ili sporo tekućim vodama. Visok postotak sjemenki konoplje te brašna visoke kvalitete privlače ribu čak i sa velikih udaljenosti. Veličina zrna - fino .
Manufacturer: Browning
Availability: 3+ in stock
SKU: 017053
Manufacturer part number: 3970004
€4.65
decrease increase
Write your own review
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
  • Napišite svoj osvrt ili ocijenite proizvod i osvojite dodatnih 10 bodova
*
*
Bad
Excellent
*
*
*
Customers who bought this item also bought

Browning Groundbait River 1kg

Prihrana koja ima snažna vezivna svojstva te dugotrajan učinak, pogodna sa veliku bijelu ribu. Prihrana savršena za velike rijeke. Prihranu je moguće koristiti sa velikom količinom partikla. Unikatan mix aroma koji privlači ribu vrlo brzo te sa velikih udaljenosti. Veličina zrna - srednja.
€4.45

Browning Groundbait Black Magic 1kg

Prihrana napravljena i za najteže uvjete. Tamna, gotovo crna boja odličan je izbor za ribolov na čistim vodama. Posebna boja čini Black Magic savršenim izborom za jezera ili rijeke te vodi ribu direktno na hranilište na kojem se zadržava duže vrijeme. Black magic prihrana posebno je zanimljiva crvenperkama ali isto tako na hranilište privlači i ostalu bijelu ribu. Veličina zrna - srednja.
€4.65

Browning Groundbait Big Fish 1kg

Teška svijetlo žuta prihrana koju možete koristiti za ribolov deverike, linjaka ili šarana. Snažna vezivna svojstva te dugotrajnost osiguravaju da možete u mix sa ovom hranom staviti velike količine partikla, kastera, crva. Slatkast miris badema, vanilije i marcipana jednostavno je neodoljiv za velike vrste. Big Fish je pogodno koristiti na velikim rijekama ili jezerima. Veličina zrna - velika.
€4.45
Filters
Sort
display