Search

Browning Champion's Method Mussel Green 1kg

Champion’s Method - novo razvijena, inovativna serija hrane, posebno cilja velike ribe sa Method hranilicom. U Green Mussel prihrani koristimo mješavinu različitih mljevenih peleta najbolje kvalitete, obogaćene ostalim sastojcima i oplemenjenih aromom koja ovoj mješavini daje završni pečat. Lako se odvaja od kavezne hranilice i u vrlo kratkom vremenu formira zeleni tepih na dnu, privlačeći šarane, deveriku i druge velike vrste bijele ribe u prostor za hranjenje. Upute za uporabu: Pomiješajte hranu s količinom vode naznačenom na vrećici i ostavite da odstoji cca. 10 minuta da se vlaga u potpunosti upije.
Manufacturer: Browning
Availability: 3 in stock
SKU: 017066
Manufacturer part number: 3970080
€5.97
decrease increase
Write your own review
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
  • Napišite svoj osvrt ili ocijenite proizvod i osvojite dodatnih 10 bodova
*
*
Bad
Excellent
*
*
*
Customers who bought this item also bought

DAM Blaster VT Bite Alarm


-Podešavanje glasnoće i tona
-Gumeni premaz
-zaštita za sve vremenske uvijete
-plava LED signalizacija
-Radi pomoću 1 x 12 V baterije (baterija dolazi sa signalizatorom)
€10.49

Xtra Baits Carp Family 2,5KG RED

Prihrana dodatno obogaćena aromom mješanog voća i crvene boje za šarana i srodne vrste(Amur, Babuška…) Namjenjena prvenstveno za lov na stajaćim vodama(jezera). Pakiranje 2,5kg s time da 0,5 kg dajemo gratis.
€5.04

XTRA BAIT 1kg GOLDEN BREAM DEVERIKA

Hrana namjenjena za lov deverike na rijekama i jezerima, žućkaste je boje i mješavina arome cimeta, karamele sa dodatkom rogača i još nekih sastojaka. Nešto je lakša i u vodi se čestice lagano izdižu prema površini. Pakirana u vrećice od 1kg.
€2.39

XTRA BAIT Hrana 1kg AMUR

Hrana namjenjena isključivo za lov Amura. Ugodna aroma Anisa i svijetlo zelene boje. Naknadno obogaćena zelenim 6mm peletima biljnog sastava.
€2.65
Filters
Sort
display