Search

Mainline Green Supreme 1 kg

Mamac namijenjen ulovu svih vrsta riba na niz mjesta i metoda! Green Supreme ima neutralnu zelenu boju kojom se riba rado hrani i prepuna je mješavine kvalitetnih ribljih brašna, peleta i žitarica. Lako se miješa, samo dodajte vodu prema uputama i oznakama na etiketi za meku, srednju ili tvrdu pastu koja je gotova za nekoliko minuta!
Manufacturer: Mainline
Availability: 3+ in stock
SKU: 20393
Manufacturer part number: 31
€6.48
decrease increase
Write your own review
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
  • Napišite svoj osvrt ili ocijenite proizvod i osvojite dodatnih 10 bodova
*
*
Bad
Excellent
*
*
*
Customers who bought this item also bought

DAM Blaster VT Bite Alarm


-Podešavanje glasnoće i tona
-Gumeni premaz
-zaštita za sve vremenske uvijete
-plava LED signalizacija
-Radi pomoću 1 x 12 V baterije (baterija dolazi sa signalizatorom)
€10.44

Browning Groundbait Crispy Carp 1kg

Kada je riječ o selektivnom privlačenju velikih riba poput šarana i deverike, a zatim o njihovom držanju u plivanju na duže vrijeme, idealna je prihrana sa puno partikla kao Crispy Carp. Crispy Carp se dobro veže i stoga omogućuje uključivanje velikih količina dodatne rastresite hrane u mješavinu. Svojom svijetlom bojom i intenzivnom voćnom aromom, mamac je savršen kada se očekuje veliki broj velikih riba. Kao što je tradicionalno iz Browninga, za naše hrskave šarane koristimo samo najkvalitetnije sastojke. Posebnost su kukuruzne pahuljice koje mamcu daju nepogrešiv izgled.
€4.63

Browning Champion's Method Mussel Green 1kg

Champion’s Method - novo razvijena, inovativna serija hrane, posebno cilja velike ribe sa Method hranilicom. U Green Mussel prihrani koristimo mješavinu različitih mljevenih peleta najbolje kvalitete, obogaćene ostalim sastojcima i oplemenjenih aromom koja ovoj mješavini daje završni pečat. Lako se odvaja od kavezne hranilice i u vrlo kratkom vremenu formira zeleni tepih na dnu, privlačeći šarane, deveriku i druge velike vrste bijele ribe u prostor za hranjenje. Upute za uporabu: Pomiješajte hranu s količinom vode naznačenom na vrećici i ostavite da odstoji cca. 10 minuta da se vlaga u potpunosti upije.
€5.95

Dynamite Baits Carptec Mega Corn 1L


-Mega kukuruz već pripremljen za ribolov
-PVA prijateljski
-pakiranje 1 litra
€10.58 €8.46
Filters
Sort
display