English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Humminbird HELIX 5 CHIRP GPS G3

Manufacturer: Humminbird
SKU: 21494
Manufacturer part number: 411660-1
€491.18
€392.94

-Dual Spectrum CHIRP
-2D prikaz
-u paketu XNT 9 HW T krmena sonda
Availability: 1 in stock
+ -

Ako vam je ribolov u DNK, ne postoji nešto poput "prerano" ili "predaleko". Serija HELIXⓇ 5 odgovara na poziv s beskompromisnim 5" širokim zaslonom u boji. Ovaj HELIX 5 CHIRP GPS G3 model ima Dual Spectrum CHIRP 2D sonar, interni GPS s Humminbird Basemap i AutoChart Live ugrađenim, s dodatnom kompatibilnošću za Humminbird i Navionics premium ribolovne karte.

OSOBINE


Upravljanje tipkovnicom: Ovladajte HELIX-om pritiskom na gumb. Pristupite unaprijed učitanim prikazima iz sustava izbornika prilagođenog korisniku, kojim upravljate kontrolama funkcijskih tipki koje vam omogućuju pouzdano upravljanje tražilicom za ribe u svim uvjetima.
Dual Spectrum CHIRP sonar: Prije nego što zabacite, saznajte što je dolje zahvaljujući vrlo detaljnim lukovima riba i jasnom pogledu na strukturu za držanje ribe i dno. Pokretan našom vlastitom Low-Q CHIRP sonarom, Dual Spectrum CHIRP 2D sonar nudi dva načina pretraživanja; Wide Mode za maksimalnu pokrivenost i Narrow Mode za fokusiranje na najmanji detalj.
Interni GPS i Humminbird osnovna karta: Naša poboljšana osnovna karta pruža vam jasan pogled na podvodni teren i okolna zanimljiva mjesta tako da možete loviti i kretati se s potpunim povjerenjem. Identificirajte plutače, oznake dana, opasnosti, marine, konture, oznake dubine i još mnogo, mnogo više. Uključuje karte više od 10 000 jezera, plus obalnu pokrivenost za kontinentalni SAD.
Kompatibilan s premium kartama: Humminbird pruža najcjelovitiju ponudu opcija premium karata za ribiče posvuda. Dobijte potpuni pogled na svijet u nastavku s dodatnim kartama Humminbird's LakeMaster® i CoastMaster™ proizvoda, kao i vašim izborom kompatibilnih Navionics® karata.
AutoChart uživo: Izradite karte svojih mjesta za ribolov u stvarnom vremenu, uz pristup patentiranim značajkama Humminbird® LakeMaster®. Kartirajte konture dubine, tvrdoću dna i vegetaciju dok vozite svoj brod. Standardno dolazi s osam (8) sati ugrađenog vremena snimanja i kompatibilan je s AutoChart Zero Line SD karticama za gotovo beskonačan kapacitet AutoChart Live mapiranja.
Uključuje kontrolnu glavu, sondu za montažu na krmeno zrcalo, kabel za napajanje, nosač za montažu kardana i hardver za montažu.

Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*