English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Humminbird HELIX 7 CHIRP GPS G4

Manufacturer: Humminbird
Manufacturer part number: 411600-1
€821.39
G4 je zadnja generacija Helixa. Razlika u odnosu na stari je 16-bitni color TFT ekran velike rezolucije 800x480 pixela pomoću kojeg sad možete vidjeti I najmanje detalje na dnu, također s ovim uređajem se možete služiti I na najjačem suncu.
-Uređaj je za upravljanje jednostavan te posjeduje pozadinsko LED osvjetljenje. Sa uređajem dolazi sonda zadnje generacije, odnosno CHIRP sonda. Za neke vrste dubinskog ribolova možete kupiti primjerenu CHIRP sondu. Najvažnije značajke ovog sonara su Chirp Dual Spectrum sonda, AutoChart Live (iscrtavanje vlatitih podvodnih karata), Bluetooth I precizni GPS prijemnik koji pruža točnist do 2.5m. Izlazna RMS snaga sonara je 500w I frekvencije 83/200/455kHz.
-SwitchFire tehnologija
-Sa ovom funkcijom sami birate prikaz kakav želite između dva modela, Max Mode I Clear Mode. Max Mode je prepun detalja kao što su dubina, temperature vode I ako ste u plitkom prikazivat će vam I najmanje ribe. Na Clear Modu većinu ovih podatak nećete vidjeti.
-Dual Spectrum
-Omogućen je izbor između dvije vrste zraka (frekvencija), široki snop za prikaz većeg područja tipa za one koji love tune, a možete izabrati uski snop koji koriste svi oni za dubinski ribolov, bilo bulentin ili slow jigging.
-CHIRP sonar/sonda
-Svi novi uređaji G4 generacije dolaze sa pripadajućom CHIRP sondom. Razlika u odnosu na staru klasičnu sondu je u detaljima koje ova sonda hvata. Ova sonda ima mogućnost razdvajanja cijljeva, odnosno ako dobro namjestite uređaj možete kako se kaže “prebrojati” ribe, što sa klasičnom sondom nije moguće. Klasična sonda može vas zeznuti, riba je blizu dna I sonar je neće očitati, dok kod CHIRP sone je puno veća mogućnost razdvajanja ciljeva (čitaj riba).
-Standardne frekvencije za pripadajućom CHIRP sondom XNT 9 HW T
-83kHz
-200kHz
-455kHz
-Max domet 457m (veći domet moguć je sa Airmar sondama)
-AutoChart Live
-Omogućuje vam iscrtavanje svojih digitalnih karti, posebno zanimljivo za panulaše.
-Software Update
-Jednostavan I lagan update vašeg uređaja na stranici MyHumminbird.
Availability: 2 in stock
+ -
Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*