English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Korda Bait Drill

Manufacturer: Korda
€4.91

-Ova precizno projektirana svrdla dolaze u promjeru od 1 mm, 4 mm, 6 mm ili 8 mm, što ih čini savršenim za izvrtanje bilo kojeg mamaca i dodavanje uzgona, pomoću odgovarajućih plutenih štapića koji su priloženi.
-Najbolje ih je koristiti s boiliama ili orašastim plodovima kojima želite dodati malo uzgona -kritično balansiranje mamca ili stvaranje snjegović montaže od vaših tonućih mamaca – ili ako ste slučajno zaboravili pop up-ice kod kuće. Svrdlo najužeg promjera dizajnirano je za bušenje rupe kroz tvrde mamce koji se ne mogu probušiti iglom, ili se mogu probušiti, ali mamac puca po pola. Savršeno je za tvrđe mamce kao što su boile i pelete sušene na zraku, a probušit će rupu koja se zatim koristiti za navlačenje mamaca za dlaku.
-Na samom vrhu svrdla nalazi se mali šiljak kojeg ubodete točno u mjesto gdje želite krenuti s bušenjem, te će osigurati da svrdlo ne sklizne sa željenog položaja. Svrdlo je dizajnirano na način da smanjuje mogućnost pucanja mamca tijekom bušenja.
-Svrdlo ima crno-zelenu ergonomski dizajniranu ručku koja vam omogućuje dobar hvat za precizno bušenje. Svako pakiranje sadrži jedno svrdlo i do šest plutenih štapića ovisno o veličini.
*
Availability: Please select required attribute(s)
+ -
Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*