English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

KORDA Compac Carryall Medium Dark Camo

Manufacturer: Korda
SKU: 23887
€94.90
Asortiman torbica Dark Kamo Compac Carryalls dizajniran je da pokrije sve situacije. Torbice su dizajnirane da budu savršeno kompatibilne s našim asortimanom Compac EVA torbica, s vanjskim džepovima dizajniranim za držanje određenih modela istih, ovisno o tome koju veličinu torbice odaberete.
Modularni džepovi na maloj i srednjoj verziji mogu držati ili Compac 110 ili dva Compaca 100. Na modelima Large ili X-Large, ovi će džepovi savršeno pristajati Compacu 140, dva Compaca 110 ili kombinaciji Compaca 110 i Compaca 100.
Koju god veličinu odabrali, ovo je više od puke torbice u koju možete baciti svu svoju opremu kako biste je transportirali, budući da će jednom na obali izdržljiva i vodootporna tkanina, plus ojačana vodootporna baza, osigurati da sve unutra ostane suho.
Svaka torba za nošenje također ima kruti poklopac koji služi i kao stol za bivlu i štedi vam potrebu da nosite poseban. Svaka veličina ima pet vanjskih džepova, zajedno s unutarnjim džepom za pohranu s patentnim zatvaračem na donjoj strani poklopca koji vam omogućuje brz pristup svim bitnim potrepštinama, tako da koliko god pribora nosite, možete ga organizirati na način da ga možete brzo pronaći što trebaš.
Srednji Carryall:
Ukupne dimenzije: 53cm x 40cm x 27cm
Dimenzije glavnog odjeljka: 35 cm x 29 cm x 27 cm / 28 litara
Availability: Out of stock
+ -
Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*