English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Mainline Clones Pop Ups 13mm

Manufacturer: Mainline
€9.90
Mainline Pop Up boile za ribolov. Mainline Clones dizajnirani su kako bi vam pružili izdržljivi mamac koji se može loviti preko sloja čestica, a odgovarat će mu i u pogledu boje i okusa. Glavna svrha klonova je, kao što ime sugerira, 'klonirati' bilo koju česticu ili spod mješavinu koju izbacite i replicirati to u 'match the hatch' mamac koji je mnogo praktičniji za korištenje od same čestice. Pogotovo zato što su neki mamci s česticama premali ili premekani da bi se zapravo koristili na vašim uređajima, a svakako ako želite biti sigurni da je vaš mamac još uvijek na dlaci i da radi kako treba tijekom duljeg vremenskog razdoblja – mamci kao što je kukuruz šećerac na primjer.
*
Availability: Please select required attribute(s)
+ -

Orašasta konoplja: Konoplja je jedan od najvećih mamaca za ribu, a šarani vole jesti ovo masno sjeme, do te mjere da kada su na vašem mamcu, možete vidjeti naftne mrlje kako udaraju o površinu! Konoplja također ima vizualnu privlačnost, budući da se ovo sjajno tamnosmeđe/crno sjeme ističe u odnosu na jezersko dno zahvaljujući bijelim mrljama koje su rezultat cijepanja sjemena i početka klijanja. Kako bi to oponašali, ne samo okusom nego i izgledom, skočni prozori i navlake Clones Hemp su dvobojne tamnocrne i pomalo prljavo bijele boje.

Javor: Javorov grašak je mamac koji je uglavnom zaboravljen, ali je oduvijek bio vrlo učinkovit, a šaran voli te slatke, tamnosmeđe obojene čestice, koje odaju atraktivan oblak nakon što su kuhane dok ne omekšaju i ispuštaju okus. Skočni prozori i pločice Clones Maple smeđe su boje s onim ljupkim, nepogrešivim okusom javora.

Slatki kukuruz: Kukuruz šećerac je prisutan kao mamac za šarana od 1970-ih i tijekom godina igrao je ulogu u hvatanju nebrojenih šarana, a čak i dan danas je još uvijek jedan od najučinkovitijih mamaca za šarane – nedavno ponovno doživljava porast popularnosti. Clones Sweetcorn pop-up i wafters su jarko žute boje i imaju lijep okus/miris kukuruza. Ovo su stvarno izvrstan mamac za udicu za pecanje preko zlatnog zrna.

Tigrovi orah: Ne može se poreći da šaran voli tigrove orahe! Njihovi hrskavi i ljepljivi šećeri nastaju nakon što se pripreme i ovaj mamac ima jedinstven orašasti okus. Iskačući i oblačići Clones tigrovog oraha su prljavo bijele boje s tamnijim mrljama i imaju okus poput tigrovog oraha. Savršen za ribolov preko cijelih i zdrobljenih oraha (kao što je Power Particle Nut Crush) ili preko sloja mamca ako trebate izbjeći zabranu tigrovog oraha.

Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*