English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Minn Kota Riptide PowerDrive iPilot 55 LB 54”/137cm

Manufacturer: Minn Kota
€2500.00

-Krmeni slanovodni 12V 55LB osovina 54”/137cm
-i-Pilot GPS
-Spot-Lock
-AutoPilot
-Digital Maximizer
Availability: 2 in stock
+ -

Na Riptide PowerDrive već godinama računaju morski ribolovci koji žele pouzdane performanse sa pametnim značajkama upravljanja brodom. A sa čvrstim, elegantnim nosačem i arsenalom pouzdanih inovacija, nije teško vidjeti zašto. Nitko ne nadmašuje Riptide.

....................................................................................................................................................................

ZNAČAJKE

 • Poluga za pomoć pri postavljanju: Lako ulazite i izlazite iz vode. Samo pritisnite ručicu da aktivirate svoj motor za pauzu i kada dođe vrijeme za kretanje, lako i sigurno se sprema.
 • i-Pilot GPS sustav za trolling: GPS sustav kojem se najviše vjeruje u ribolovu. i-Pilot® koristi GPS za upravljanje vašim motorom za trolling s nevjerojatnim značajkama koje vas drže na lovu. Postavite Spot-Locks, snimajte staze, kontrolirajte brzinu i upravljanje i još mnogo toga. i-Pilot čini pozicioniranje i kontrolu plovila automatskim, a možete preuzimati naredbe s njegovog lako čitljivog velikog LCD zaslona.
 • Spot-Lock®: Samo pritisnite tipku i Spot-Lock će vas držati na mjestu s GPS preciznošću bez premca. Dostupan na i-Pilot GPS sustavima, Spot-Lock vam daje moć da automatski ostanete na vrhu bilo kojeg produktivnog mjesta za ribolov, bez dodirivanja vašeg motora za panulu.
 • AutoPilot™: Automatski upravljajte svojim brodom u bilo kojem smjeru koji odaberete. Samo usmjerite glavu svog motora za pauzu u smjeru u kojem želite putovati, aktivirajte AutoPilot™ i vaš motor će vas automatski držati na tom smjeru, čak i ispravljajući vjetar, valove i struju.
 • Push-to-Test mjerač baterije: pritisnite gumb da dobijete trenutačno očitanje "stupnja napunjenosti".
 • Napredna zaštita od korozije: Riptide® kućišta donje jedinice motora su pjeskarena, zatim obložena aluminijem kako bi se spriječila oksidacija i hrđanje. Zatim završni sloj praškaste boje pruža vrhunsku zaštitu.
 • Digital Maximizer™: Omogućuje do 5 puta dulje vrijeme rada s jednim punjenjem baterije. Ovi motori za trolling s promjenjivom brzinom omogućuju vam da odaberete svoju točnu brzinu i isporučuju samo onoliko snage koliko vam je potrebno, pomažući vam u očuvanju baterije za cjelodnevni ribolov.
 • Weedless Wedge™ 2 rekvizit: s oštricama zakrenutim unatrag za prolazak kroz sve bez sjeckanja i sjeckanja koje troši bateriju, Weedless Wedge™ 2 jedan je od najpouzdanijih rekvizita u ribolovu.
 • Neuništiva kompozitna osovina — zajamčeno doživotno: Srž vašeg Minn Kota trolling motora je neuništiva kompozitna osovina. To je ekskluziva Minn Kota, a mi za to jamčimo doživotno.
 • Kompatibilnost mobilne aplikacije: upravljajte i-Pilotom izravno s vašeg Apple® ili Android™ uređaja pomoću naše mobilne aplikacije. Dobivate brzo upravljanje brzinom, upravljanjem, Spot-Lock i Advanced AutoPilot — plus mogućnost ažuriranja softvera i-Pilot.
 • Hladna, tiha snaga: svaka donja jedinica Minn Kota radi hladna kako bi se produžio vijek trajanja trolling motora i ostaje tiha.
 • Što je uključeno: Riptide PowerDrive 55 lb. 54" motor, i-Pilot daljinski upravljač, uzica, MKP-32 podupirač i hardver za montažu.
Write your own review Close Review Form
 • Product can be reviewed only after purchasing it
 • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*