Search

Nash Pellet Stops

Manufacturer: Nash
Availability: In stock
SKU: 013882
Manufacturer part number: T8523
21,00 kn
decrease increase
Write your own review
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
  • Napišite svoj osvrt ili ocijenite proizvod i osvojite dodatnih 30 bodova
*
*
Bad
Excellent
*
*
*
Customers who bought this item also bought

Guru Rear Reaper Rest

Guru držač za štap V oblika Izrađen od meke gume koja se prilagođava svim štapovima Štiti štap od oštećenja i ogrebotina Standardni navoj izrađen od mesinga
69,00 kn

Jaxon Držač V AJ-SOT003

Jaxon V držač sa univerzalnim navojem.
7,00 kn

Carp Spirit Medium Curve Shank

Potpuno novi oblik udice stvoren kombinirajući zakrivljene udice dugog i kratkog vrata, čime je dobiven iznimno funkcionalan oblik. Zahvaljujući blago prema dolje savinutom oku, ova se udica okreće čim se predvez zategne i time omogućuje trenutno kvačenje ribe. Prikladna za razne sisteme, pokazala se veoma popularnom za korištenje sa 360° sistemom. Razor Point Udice Carp Spirt Razor Point asortiman udica plod je dugogodišnjeg rada i truda. Za razliku od većine šaranaških udica koje su zapravo prepakirani modeli velikih proizvođača, ove su udice dizajnirane i kreirane upotrebom iskustva i ogromnog znanja našeg tima. Opsežan asortiman osigurava savršen oblik udice za svaki sistem, odnosno situaciju s kojom se suočavate. Precizno izrađen do zadnjeg detalja kako bi osigurao savršene performanse, vjerujemo da je naš asortiman Razor Point udica za šarane najnapredniji na tržištu – i na to smo iznimno ponosni! Tehnički podatci: Dura-Point tehnologija – Proizvodi neke od najoštrijih i najdužih vrhova u svijetu udica za šaranolov, čak i nakon višekratne upotrebe. Japanski karbonski čelik – Najkvalitetniji dostupni čelik za proizvodnju šaranskih udica; omogućava snagu, dugotrajnost i pouzdanost. Non-Glare (ne reflektivni) PTFE premaz – Specijalni premaz koji omogućuje da se svaka udica stopi sa dnom i time umanji šanse za plašenje ribe. Closed Eye – Pažljiva briga za detalje znači da je svako oko na udicama stvoreno tako da ni na koji način ne može oštetiti predvez. Micro Barb – Malene kontrakuke čine minimum štete prilikom prodora u meso, a istovremeno savršeno drže ribu tijekom zamaranja.
25,00 kn

Katran Coated braided hook links KARAKURT 20 m

Tonuća, prekrivena snažnim polu tvrdim omotačem. Promjer je puno tanji u odnosu na ostale upredenice. Jezgra je pletena u kombinaciji sa KEVLAR i TUALON vlaknima. Ova kombinacija svojstava čini nevjerojatno jaku upredenicu otpornu na oštećenja u najtežim uvjetima ribolova. KARAKURT je u malim segmentima presvučen ovojnicom zelene i crne boje, što ga čini idealnim za bilo koje dno.
• Polu-krut
• Kelvar mix
• Niski promjer
• Visoka snaga na čvoru
119,00 kn
Filters
Sort
display