English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Preston Absolute Pole Roller

Manufacturer: Preston Innovations
SKU: 23279
Manufacturer part number: P0250009
€170.90
Kao vrhunac više od dvije godine razvoja, Absolute Pole Roller je najstabilniji valjak na tržištu i može se u potpunosti prilagoditi svim uvjetima.
Uz četiri noge koje se dvostruko izvlače, a sve su potpuno podesive, svladavanje neravnog ili strmog terena je jednostavno i lako. Svaka noga ima svoj vlastiti ručni kotač za zaključavanje koji osigurava gotovo da nema bočnog pomicanja, što je čest problem s nekim valjcima, a znači da je valjak nevjerojatno stabilan čak i kada se produži do maksimalne visine i dalje s produžavateljima za noge. Postoje dvije postavke kuta koje se mogu lako locirati, omogućujući korisniku da svaku nogu prilagodi konturama obale.
Središnji okomiti valjak može se ukloniti za nekoliko sekundi kako bi se Absolute Roller pretvorio u veliki pojedinačni valjak ako želite da vam pruži vrhunsku svestranost, dok se vanjski okomiti valjci također mogu nagnuti, savršeno za vjetrovite uvjete. Svi gornji desni valjci imaju robusnu tipku tako da se mogu brzo i jednostavno prilagoditi.
Absolute Roller također ima libelu, što vam omogućuje da provjerite je li valjak u ravnini tijekom postavljanja, ležajevi super visoke kvalitete znače da će vaš stup bez napora kliziti po valjku, dok će isporučena visokokvalitetna podstavljena torba držati valjak na vrhu stanje na i izvan banke.
Širina - 920 mm
Visina - 500-1150 mm
Težina - 4,2 kg
Availability: 1 in stock
+ -
Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*