English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Preston Absolute Station Graphite Platforma

Manufacturer: Preston Innovations
SKU: 23263
Manufacturer part number: P0120023
€989.00
€890.10

• 6x teleskopskih nogu s uklonjivim poklopcima na vijke
• Udobno, izdržljivo sjedalo
• Siguran sustav zaključavanja podnožja
• Kompatibilan s Inter-Lok ladicom za namatanje
• Mag-Lok kompatibilan
• Mag-Lok ploča za slaganje
• Deluxe podstavljena naramenica
• Apsolutna navlaka kutije za sjedalo
• Stezni zglob koji ne ostavlja tragove ​
Availability: 1 in stock
+ -

Absolute je godinama bio sinonim za vrhunske kutije za sjedala, a ove najnovije verzije podigle su to na višu razinu s remek-djelom dizajna i inženjeringa, uključujući vrhunske značajke i potpuno novi elegantni dizajn koji osigurava da Absolute Station ostane izbor broj jedan za ribiča.

Ključni dio razvoja bio je glavni okvir kutije za sjedalo, ovo je područje u kojem su nebrojeni sati potrošeni na projektiranje i redizajniranje kako bi postalo savršeno. Proizveden od laganog aluminija, uključujući korištenje tehnologije hidroformiranja, ovaj je okvir i lagan i super čvrst, a istovremeno zadržava tečan estetski dizajn. Sve jedinice sada se mogu ukloniti iz okvira što vam omogućuje potpunu prilagodbu i dodavanje jedinica određenim redoslijedom kako bi odgovarale vašim zahtjevima.

Svaka je kutija jednostavnija za korištenje nego ikad prije. U paket je uključena Mag-Lok ploča za slaganje koja se spaja s bilo kojom Mag-Lok jedinicom čineći sustav slaganja potpuno prilagodljivim sve do izbora donje ladice, kao i kod prethodnog Absolutea, također možete ukloniti jedinicu za slaganje s prednje ili stražnji dio kutije. Kako bi to bilo još lakše, Mag-Lok ploča za slaganje nalazi se u svojim vodilicama u više položaja, što ga čini lakšim nego ikad da se vrati na mjesto. Također možete ostaviti ploču za slaganje na mjestu i ukloniti sve Mag-Lok ladice ostavljajući savršeno spremište ispod kutije za svu prtljagu ili mamac, osobito korisno kada gazite.

Nožna ploča je zaključana na mjestu pomoću klinova s oprugom gdje se može zaključati u dva različita položaja, od kojih je svaki jasno označen na nožnoj ploči. Integrirana libela također pomaže da postavljanje bude jednostavno i bez stresa.

Kao i kod svog prethodnika, Absolute Station ima x6 blokova za noge koji ne ostavljaju traga koji osiguravaju da je vaša kutija za sjedalo sigurno fiksirana i stabilna u svim uvjetima ribolova. Redizajnirani ručni kotačići za noge znači da je podešavanje vašeg sjedala sada još lakše nego prije zahvaljujući novim ergonomski dizajniranim ručnim kotačićima s gumiranim rukohvatom koji je jednostavan za korištenje.

Absolute Stations su kompatibilne sa svim Absolute i Inception Mag-Lok ladicama i jedinicama čineći sustav potpuno prilagodljivim potrebama ribolovaca. Isporučeno pakiranje nudi veliku količinu prostora za pohranu s dvije duboke bočne ladice, plitkom bočnom ladicom i plitkim pladnjem od 26 mm s poklopcem.

Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*