English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Preston Space Maker Multi 50" Kišobran

Manufacturer: Preston Innovations
SKU: 22666
Manufacturer part number: P0180002
€103.50
Ovaj svestrani kišobran ima vodootporne zalijepljene šavove i lagane ručke od stakloplastike za veću potporu i stabilnost. Dvostruki kut nagiba daje vam još više opcija pokrivenosti, što ga čini savršenim za različite vremenske uvjete. Brolly ima dvostruke točke za pričvršćivanje koje vam daju mogućnost pričvršćivanja kišobrana u vjetrovitim uvjetima. (Brolly klinovi isporučeni kao standard).
Availability: 1 in stock
+ -

Ovaj svestrani kišobran ima vodootporne zalijepljene šavove i lagane ručke od stakloplastike za veću potporu i stabilnost.

Dvostruki kut nagiba daje vam još više opcija pokrivenosti, što ga čini savršenim za različite vremenske uvjete. Brolly ima dvostruke točke za pričvršćivanje koje vam daju mogućnost pričvršćivanja kišobrana u vjetrovitim uvjetima. (Brolly klinovi isporučeni kao standard).

Optimalna dimenzija od 50" nudi maksimalnu pokrivenost i za vas i za vaš pribor.

Stabilnost i pouzdanost ovog brollyja značajno je potpomognuta posebno jakim brolly stupom. Debljina motke je povećana, što je rezultiralo čvrstim i dugotrajnim brollyjem. Vrijedno je napomenuti da smo brolly motku učinili ekstra dugačkom, dajući vam više mogućnosti visine i jednostavnu upotrebu na obali.

Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*