English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Preston Supera X Feeder Štapovi

Manufacturer: Preston Innovations
€225.00
€191.25
-Preston Feeder Štapovi za ribolov
9ft Supera X Feeder
-Izvrstan štap dizajniran za one kraća lagana zabacivanja koja se obično nalaze u komercijalnom ribolovu. Mekana progresivna akcija neprimjetno se stapa kroz cjelinu, idealna za borbu protiv teške borbene ribe i sprječavanje povlačenja prazne udice.
-Isporučuje se s tri karbonska quiver vrha, 1,1,5 i 2oz
10ft Supera X Feeder
-Progresivna parabolična akcija čini model od 10ft idealnim za zamaranje svih veličina ribe, posebno kada je ispod vrha štapa. Idealno prikladan za zabacivanje do 30 m, ovaj štap se pokazao kao Des Shippov omiljeni model za sav njegov komercijalni ribolov šarana.
-Isporučuje se s tri karbonska quiver vrha, 1,1,5 i 2oz
11ft Supera X Feeder
-Vrhunski svestrani štap, savršen za korištenje na komercijalnim i prirodnim prostorima. Izvrsna progresivna akcija čini zabacivanje svih vrsta hranilica jednostavnim, što ovaj štap čini izborom za ribolovce koji lovi na raznim mjestima.
-Isporučuje se s tri karbonska quiver vrha, 1,1,5 i 2oz
Supera X 12ft Feeder
-Dizajniran za zabacivanje preko 60 m, ovaj štap ima snažno progresivno djelovanje, idealno prikladan za korištenje većih hranilica. Pokazalo se da je ovo omiljeni model Lee Kerryja za razne stilove ribolova i udaljenosti. Trodijelni dizajn omogućuje besprijekorno savijanje cjeline, sprječavajući povlačenje prazne udice u fazi podgrabljivanja.
-Isporučuje se s tri karbonska quiver vrha, 1,5, 2 i 2,5 oz
*
Availability: Please select required attribute(s)
+ -

Dizajniranje vrhunskog asortimana štapova koji udovoljava zahtjevima modernih tehnika feeder ribolova nikada nije lak zadatak. Za razvoj serije Supera X trebalo je više od 2 godine, ali gotov proizvod je jednostavno izvanredan!

Potrošili smo brojne uzorke koje su testirali Des Shipp & Lee Kerry prije nego što smo se konačno odlučili na gotov dizajn. Sada vjerujemo da je ovaj asortiman štapova jednostavno najbolji koji smo ikada proizveli.

Ključni dio Supera X asortimana je X karbonsko tkani omotač. Ovaj super jak omotač smanjuje ukupni promjer cjeline dok pruža epsku akciju zamaranja ribe i zabacivanja, jednostavno izvanredan inženjerski pothvat.

Minimalne vodilice također se nalaze na svakom modelu, smanjujući težinu i dodajući dodatnu udaljenost svakom zabačaju zahvaljujući širem promjeru.

Kao i kod svih naših vrhunskih štapova, Supera X ima ravne ručke od EVA/pluta koje su dovršene logotipom Supera X utisnutim u materijal. Vrhunski set štapova koji izgledaju i imaju performanse kao nijedan drugi na tržištu!

9ft Supera X Feeder

Izvrstan štap dizajniran za one kraća lagana zabacivanja koja se obično nalaze u komercijalnom ribolovu. Mekana progresivna akcija neprimjetno se stapa kroz cjelinu, idealna za borbu protiv teške borbene ribe i sprječavanje povlačenja prazne udice.

Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*