English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Shimano Tribal TX-9B Carp 13ft 3,50lb

Manufacturer: Shimano
SKU: 21998
Manufacturer part number: TX9B13INTSPC
€492.40

-X9B13INT: dužina 3.96 - transportna dužina 203cm - broj vodilica 9
-Blank: High Moduls Full Carbon + Spiral X
-Držač role: FUJI DPS
-Vodilice: KIGAN
-Štap dolazi sa zaštitnom torbom zelene boje
Availability: Out of stock
+ -

Tribal TX-9 do savršenstva vizualno dočarava duh i povijest tradicionalnog šaranskog ribolova. Kombinirajući nenametljiv 'retro' izgled, s najnovijom ugljičnom tehnologijom, TX9 je 'moderni klasik' koji odiše samopouzdanjem, kvalitetom i izmjenom zabačaja na velike udaljenosti. Ako više volite šaranske štapove 'klasične' izgleda, ali želite sve prednosti koje najnovija karbonska tehnologija može pružiti, svidjet će vam se TX-9.
Tanak blank savršeno skriva nevjerojatnu snagu bacanja, dok ručka od pluta i Fuji DPS držač role obuhvaćaju tradiciju prošlih dana. To je zavidna kombinacija koja puno govori o tome kakav ste ribič i sigurno će dati snažan dojam, gdje god lovili. Izvanredna izvedba bacanja, posebno Intensity modela, sigurno će vas impresionirati.
High Modulus Full Carbon blank poboljšan je Shimano ekskluzivnom tehnologijom Spiral X. Ova kombinacija je gotovo bez premca i ne samo da nudi veće udaljenosti bacanja, već također proizvodi veću točnost.
Kako bi nadopunili snagu, najnovije Kigan 3D vodilice od cirkonija pružaju lakoću i performanse koje smanjuju trenje; dok će Fuji DPS držač role držati vašu rolu uz zajamčenu sigurnost.
Kao kombinacija tradicionalnog 'retro' izgleda i performansi zabacivanja koje su vodeće u klasi, TX9 je stvarno dobar koliko može.

Write your own review Close Review Form
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*