English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search

Shipping & returns

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji su jednaki za sva područja dostave. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

Dostava iznosi 5,00 EUR sa PDV-om, a za narudžbe preko 50,00 EUR dostava je besplatna.

Proizvode je moguće naručiti i na području Slovenije, Austrije, Njemačke i Mađarske. Dostava za te zemlje je fixna i iznosi 15 Eura za sve iznose narudžbe.

You can order products from Slovenia, Austria, Germany, Hungary. Delivery for that countries is fixed and it is 15 Euro for any amount of order.

Proizvode naručene u online trgovini  www.ribolovnipribor-pero.com dostavlja dostavna služba GLS Croatia d.o.o.

U većini slučajeva dostava traje od 24h do 48h, osim za otoke gdje se roba dostavlja samo nekoliko puta tjedno. Po primitku potvrde plaćanja, narudžba se dostavlja na Vašu adresu unutar 24 do 72h za artikle koji su na stanju.

 

Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 h šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon  15:00 h šaljemo idući radni dan. Naručene proizvode ne šaljemo subotom, nedjeljom, blagdanom i državnim praznikom.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Dostava narudžbe vrši se na adresu koju je kupac naveo pri registraciji ili prilikom narudžbe proizvoda. Najmanje tri sata prije dostave, kupac će biti obaviješten  od strane dostavne službe o vremenu dostave pošiljke.

Kada PML Trade d.o.o. putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu (odnosno primatelju), on (odnosno primatelj) je dužan preuzeti dostavljeni paket potpisom na dostavnici čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

Kupac je prilikom preuzimanja paketa dužan robu odmah pregledati i uočene nedostatke odmah prijaviti dostavljaču, odnosno može odbiti primitak robe ukoliko roba ima uočljive nedostatke ili je isporučena roba koja nije bila naručena.

U slučaju da u vrijeme dostave nema nikoga na navedenoj adresi, dostavna služba ostavit će obavijest o prispijeću pošiljke s kontakt telefonom na koji kupac može dogovoriti ponovni način dostave.

Ako se proizvod koji je upućen kupcu odnosno primatelju vrati u PML Trade d.o.o. jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na pisani zahtjev kupca e-mailom, ponovo dostavi na adresu kupca, odnosno primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi trgovine Ribolovnog pribora PERO uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja

Narudžba se poništava ukoliko kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućeni mu e-mail.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, PML Trade d.o.o. ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

U slučaju da u narudžbi postoje proizvodi koji nisu na zalihi, kupac će o tome dobiti obavijest najkasnije idući radni dan od dana naručivanja. Kupac tada može odlučiti želi li otkazati isporuku cijele ili dijela narudžbe, a ukoliko je robu platio unaprijed, razlika u uplaćenom novcu (otkazivanje jednog dijela narudžbe), odnosno cijeli iznos (otkazivanje cijele narudžbe) biti će mu vraćen na račun naveden prilikom narudžbe u roku od 3 radna dana.

Proizvodi će biti zapakirani u originalnu zaštitnu ambalažu koja se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. U cijenu pojedinačnog proizvoda nije uključena cijena dostave, osim ukoliko nije drukčije naznačeno (naznaka „besplatna dostava“).

Trošak dostave obračunava se u skladu sa cjenikom dostave.