Pretraga

-provjerena i pouzdana raketa koja se otvara prilikom udarca u vodu
-dizajnirana tako da se može bacati još dalje od ostalih spomb modela
-veličina je između srednjeg i velikog spomba
-napravljena je tako ja je veći dio težine na prednjem dijelu pa leti dalje
-pluta na površini vode
-ne trebaju dodatni spomb plovci tako da je samim tim bolja aerodinamika
Proizvođač: Spomb
Dostupnost: Molimo odaberite potrebne atribute (e)
  • *
121,00 kn
decrease increase
Podijeli na Facebooku
Napišite svoj osvrt
  • Možete napisati osvrt na proizvod samo ako ste ga kupili.
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati osvrte.
  • Napišite svoj osvrt ili ocijenite proizvod i osvojite dodatnih 10 bodova
*
*
Loše
Izvrsno
*
*
*
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i

Katran Fishing Line Synapse Eclipse 1000m

Dizajn od dva metra neonskog pigmenta u kombinaciji s 50 cm crnog pigmenta znači da će ECLIPSE biti vidljiv kad se posvjetli s lampom a vrlo nevidljiv u vodi za ribu. Synapse ECLIPSE je zaista proizvod dostojan našeg asortimana, koji će vam dati potpunu kontrolu u zamaranju ribe. Ključ inovacije je tamni pigment koji čini strunu praktički nevidljivom čak i za sumnjive ribe za vrijeme sunčanih dana. Izuzetno učinkovita kroz sunčane dane, idealna za korištenje u bistroj vodi, u manjim dubinama, gdje je od ključne važnosti da bude što manje uočljiva za ribu. Inovativni neon-crni, lagano-reflektirajući, tonući florescentni kopolimer za daleke izbačaje. Nevjerojatno koristan za ribolov blizu prepreka ili zatravljenih područja, vidljivost strune postaje neprocjenjiva u tim situacijama pogotovo kad se uzme u obzir sigurnost ribe. Brzo potapanje s niskim koeficijentom rastezljivosti: 12-15%. Eclipse sjeda lijepo na kalem i vlro glatko silazi s špule kod izbačaja. • Kombinacija neon i crne boje za nočni i dnevni ribolov. • Odličan za ribolov na dnu na velikim udaljenostima • Inovativna refleksija na noćno svjetlo • Superiorna snaga na čvoru • Vrlo malo memorije • Anti-abrazivni premaz sa zaštitom od ogrebotina. • Promjer strune točno deklariran
165,00 kn

Korda Kwik Change Swivel size 8


-omogućava brzu izmjenu predveza
-10 komada u pakiranju
37,00 kn

Korda Kiana Carp’s Goo Smoke

- 115 ml
Kiana Carp's Goo je topivi, glug i spod-mix aditiv, sve u jednom paketu. Goo oblak atraktora koji zajedno u kombinaciji sa mamcima daje nevjerojatan učinak. Posljedica toga je dolazak šarana na mjesto hranjenja gdje god se u vodi oni nalazili. Goo je razvijen od Loutjie Louwies-a u Južnoj Africi gdje se učinkovito koristio dugi niz godina. Ovakvo nešto je i dovelo južnoafričku reprezentaciju do nevjerojatne dominacije na FIDDed Svjetskom prvenstvu. Momci su pokazali Englezima kako se to radi, i to čak u “njihovom dvorištu“ na Linear Fisheries prvenstvu, naravno koristeći Goo! Loutjiev bliski prijatelj i izbornik Carp Team – a Engleske dobili su tajni recept kako napraviti Goo za tržište Velike Britanije, pod Kiana Carp zastavom. Korda samo distribuira Goo – ne proizvodimo ga.
U početku, Goo je bio dostupan u 6 varijanti: Pineapple Supreme Bait Smoke, Raspberry Plume Bait Smoke, Corn Twist Bait Smoke, Tutti Frutti Power Smoke, Perfect Peach Power Smoke, Pineapple Power Smoke. Power Smokes je upravo to što predstavlja snagu Goo. Nekoliko bacanja sa Power Smokes-om u PVA vrećici stvoriti će veliki jedinstveni oblak mirisa, okusa i boja koje će jednostavno poslati ribu u područje vašeg mamca i zagristi ga.
Bait Smokes su malo “mekši“ u boji, ali jednako učinkoviti i idealni za uporabu u gotovo svakoj situaciji. Oni su tako prirodnog mirisa da njihov dodatak ne može biti pretjeran.
119,00 kn

Nash Citruz Concentrate Spray 30ml


-Smrtonosni Citruz atraktor spoj u raspršivaču - jednostavno nanesi i hvataj više
-Bočica sadrži voćni ekstrakt i eterična ulja, čime pojačava okus hookbaita
-Može se korisiti kako bi se poboljšao okus raznih mamaca, od crva, peleta pa čak i plastičnih mamaca
-Pokazao se jako učinkovit u kombinaciji s pop-upicama
-Sadržaj: 30ml
56,00 kn
Filteri
Sort
display